Smaackmakers

Blog

Interview Lucas Simons

Interview Lucas Simons

Lucas Simons heeft zich aan Smaackmakers verbonden als partner en Senior Business Advisor. Met de hulp van Lucas zet Smaackmakers kracht bij om tot een duurzamere voedselomgeving en duurzamer voedselsyteem te komen. Sinds 1 september Lees verder

ook duurzaam cateren?

ook duurzaam cateren?

De 10 dingen die je moet weten als je duurzaam wilt cateren. Onze cateringhulplijn staat roodgloeiend… en dat is niet zo gek. Waarom? Steeds meer werkgevers realiseren zich dat wat zij bieden via de catering Lees verder

10 Future Proof Food Principes©

10 Future Proof Food Principes©

10 Future Proof Food Principes©: Insight in wat duurzame en gezonde catering is ‘Waar moet ik op letten als ik duurzamere catering wil?’ en ‘Hoe komt het dat duurzamer niet duurder hoeft te zijn?’ De Lees verder

Connectie is Key

Connectie is Key

Opleiding ‘spreken met impact’ bij great Communicators: Trainer Joni Bais: “Over je publiek heen kijken zodat je niet wordt gevangen door ogen en spontaan alles vergeet wat je wilde zeggen. Nog één keer snel je Lees verder

A dietary shift

A dietary shift

as a leverage towards Sustainable Food Systems  #Plantpower on the agenda! This weekend the Science-Policy-Business Forum on the Environment took place. This was linked to the United Nations Environment Assembly 2019 . And for the Lees verder

What is our challenge?

What is our challenge?

From feeding 9 billion people to nourishing people & planet.  This weekend the Science-Policy-Business Forum on the Environment took place. This was linked to the United Nations Environment Assembly 2019 . And for the first Lees verder

A sneakpeak

A sneakpeak

into the Science Policy Business Forum on the Environment 2019   Yesterday (9th of march) was the start of the United Nations #SciencePolicyBusiness Forum on Environment. The first event of UNEA (United Nations Environment Assembly) Lees verder

Workshop Costa Rica

Workshop Costa Rica

Together with the Costa Rican Ministry of Agriculture and Livestock, IFOAM and Hivos, Smaackmakers is organising the first workshop of the Flagship Programme ‘Sustainable Gastronomy as a leverage for Sustainable Food Systems’. This multi-stakeholder learning Lees verder

Advies en implementatie

Advies en implementatie

Pilot Radicaal duurzame en circulaire catering.     Samen met ABN Amro zijn we gekomen tot een geheel ander cateringconcept dat zo circulair mogelijk en zo duurzaam mogelijk is en zich continu ontwikkelt. Het is Lees verder

Waarom meer lef nodig is in ons landbouwbeleid

Waarom meer lef nodig is in ons landbouwbeleid

Tijdens het symposium ter ere van het 10 jarig jubileum, op 2 oktober, van de Werkgroep Voetafdruk Nederland, de Nederlandse afgevaardigde van het World Footprint Network, presenteerde Hans Meek zijn nieuwe boek Ecologica. Mij werd Lees verder