Smaackmakers

Blog

Een corona-proof (bedrijfs)restaurant! 11 tips

Een corona-proof (bedrijfs)restaurant! 11 tips

Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder

10 things that scream for food environment change!

10 things that scream for food environment change!

We are stuck. At least when it comes to our food system. I hear you ask: “Why? I can buy anything I want, at any moment I want it, on every corner that I pass Lees verder

De Trends qua ……catering(?!) voor 2020. Juist nu!

De Trends qua ……catering(?!) voor 2020. Juist nu!

En zo zitten we opeens massaal thuis… Wat een vreemde situatie waar we met zijn allen in terecht gekomen zijn de afgelopen weken. Horecagelegenheden en bedrijfsrestaurants zijn gesloten. En een verandering lijkt er op de Lees verder

11 tips voor horecaondernemers tijdens én na corona

11 tips voor horecaondernemers tijdens én na corona

April 2020 – De zon schijnt. Waar we normaal overvolle terrassen zien, staat er geen stoel buiten en de deuren van onze horeca zijn dicht. Het is een keiharde realiteit: de komende weken blijven horeca Lees verder

Werkgevers aan de slag

Werkgevers aan de slag

DE ROL VAN WERKGEVERS IN ONS VOEDSELPATROON?  VAN KROKET NAAR ROCK HET! De werkgevers van Nederland zijn goed voor hun werknemers. Ze zorgen dat we niet te veel werken door nette werktijden en voldoende vakantiedagen; Lees verder

Interview Lucas Simons

Interview Lucas Simons

Lucas Simons heeft zich aan Smaackmakers verbonden als partner en Senior Business Advisor. Met de hulp van Lucas zet Smaackmakers kracht bij om tot een duurzamere voedselomgeving en duurzamer voedselsyteem te komen. Sinds 1 september Lees verder

ook duurzaam cateren?

ook duurzaam cateren?

De 10 dingen die je moet weten als je duurzaam wilt cateren. Onze cateringhulplijn staat roodgloeiend… en dat is niet zo gek. Waarom? Steeds meer werkgevers realiseren zich dat wat zij bieden via de catering Lees verder

10 Future Proof Food Principes©

10 Future Proof Food Principes©

10 Future Proof Food Principes©: Insight in wat duurzame en gezonde catering is ‘Waar moet ik op letten als ik duurzamere catering wil?’ en ‘Hoe komt het dat duurzamer niet duurder hoeft te zijn?’ De Lees verder

Connectie is Key

Connectie is Key

Opleiding ‘spreken met impact’ bij great Communicators: Trainer Joni Bais: “Over je publiek heen kijken zodat je niet wordt gevangen door ogen en spontaan alles vergeet wat je wilde zeggen. Nog één keer snel je Lees verder

A dietary shift

A dietary shift

as a leverage towards Sustainable Food Systems  #Plantpower on the agenda! This weekend the Science-Policy-Business Forum on the Environment took place. This was linked to the United Nations Environment Assembly 2019 . And for the Lees verder