Smaackmakers

Smaackmakers online diensten!

Smaackmakers probeert juist in deze tijden gemeenten, horeca ondernemers en cateraars een steun in de rug te bieden. En ook bedrijven die aan de gang zijn of willen met hun catering. Het zijn onzekere tijden. Maar voor velen zijn het ook tijden waarin jij als ondernemer of waarin je team/personeel tijd heeft om kennis op te doen, geïnspireerd te worden en ge-update te worden over de trends. Wij helpen om daar in te voorzien en jou als ondernemer óf jouw team stappen verder te helpen rond duurzaamheid en gezondheid. Want meer dan ooit zien jouw (potentiële) klanten in deze tijden hoe belangrijk onze gezondheid is en de grote rol die ons eetpatroon en onze voedselvoorzieners in de gehele keten daar in hebben. De tijd is NU!

Aan tafel! Online #staystrong lunchen met je collega’s

Juist in deze tijden is het belangrijk dat we ons verbonden met vrienden, familie en ook je collega’s, die je tot voorkort bijna dagelijks zag! Smaackmakers helpt bedrijven en medewerkers om in contact te blijven met elkaar! Wij bieden de mogelijkheid om én samen online te lunchen, inclusief recept én een interactieve inspiratiesessie over duurzaamheid & gezondheid!

Meer weten? Klik hier

 

De menu- of aanbodscan: nu ook op afstand!

Met deze menu- of aanbodscan is het voor iedere menukaart of aanbod, van ieder restaurant of bedrijfsrestaurant haalbaar om al met kleine aanpassingen, een groot verschil te maken! De scan geeft inzicht in waar de grootste winst te behalen valt richting een duurzamer en gezonder aanbod (quick wins én veranderingen die meer tijd vergen) én hoe je dat kan doen. Zo ben je klaar voor je heropening met meteen een aanbod dat meerwaarde levert!

Meer weten? Klik hier

 

Voedselomgeving consultancy: voor provincies, gemeenten en steden

Een duurzame en gezonde voedselomgeving is geen luxe, het is een must. Juist nu is het nodig dat we nadenken over de herinrichting van de omgeving, inclusief voedselaanbod en -reclame, die in zo’n grote bepaalt wat we eten en dus hoe gezond we zijn, en daarmee onze weerstand. Dat gemeenten, provincies en steden zich dit realiseren, merkten wij als voedselomgevingconsultants het afgelopen jaar meer dan ooit. Wij willen, vooral nu, juist nu, met die partijen doorpakken. Visievorming? Een plan van aanpak? De juiste partijen definiëren? Eerste stappen zetten? Laat ons weten hoe we kunnen helpen en bel ons voor een vrijblijvend eerste gesprek.

 

Online workshops

voor horeca, cateraars & leveranciers

Duurzaam & gezond aanbod: waarom en inspiratie

Voor ondernemers die de betrokkenheid of kennis rond duurzaam en gezond bij henzelf of hun team willen vergroten en inzichten willen in welke stappen kúnnen en relevant zijn. Een online uur vol kennis over het belang van duurzaam en gezond  voedsel en wát het is; de voordelen voor jouw organisatie en jezelf;  en mogelijkheden richting duurzamer en gezonder aanbod in praktijk, inclusief tips en tools; en inspiratie door trends en voorbeelden.

Meer weten? Klik hier

 

Communicatie: verzilver de winst van duurzaam & gezond aanbod

Alles is communicatie! Je menukaart. De inrichting. Maar ook het personeel. In deze workshop geven we handvaten en tips voor optimale communicatie om gasten te enthousiasmeren en betrekken; we geven inzicht in hoe ‘alles communicatie is’; en we laten het personeel begrijpen dat zij een belangrijk onderdeel is van de uitstraling naar de gasten en andere stakeholders. Het resultaat? Effectieve communicatie om nóg meer uit de stappen richting duurzaam en gezond aanbod te halen.

Meer weten? Klik hier

 

Speciaal voor facility management

Online Aan de slag met verduurzaming van de catering

Smaackmakers helpt bedrijven, die zich verantwoordelijk voelen voor de gezondheid van hun werknemers, stappen te nemen richting gezonde en duurzame catering. Ook binnen bestaande contracten of afspraken met de cateraar. Juist ook in deze tijd. Want de sluiting van bedrijfsrestaurants en kantines geeft wél de kans om te werken aan verduurzaming. Juist nu hebben veel medewerkers, personeel van de cateraar en de cateraar zelf de tijd. Wij stellen voor om die te gebruiken!

Hoe? Lees hier meer over onze online helpdesk (klik hier) en workshops facilitaire afdelingen van bedrijven, scholen en universiteiten (klik hier).

 

Waarom zou je deze  ONLINE workshops volgen?

  • De meest laagdrempelige manier om tot inzichten en actie te komen richting duurzaamheid.
  • Het kost niet veel tijd en we garanderen tips waar je direct veranderingen mee kan doorvoeren.
  • Meer dan ooit ziet men – dus ook (potentiële) klanten – het belang van duurzaam en gezond eten
  • Nú hebben veel mensen extra tijd en aandacht en staan ze open voor nieuwe informatie
  • Je hoeft niet zelf op zoek naar informatie en kennis over wat nu eigenlijk duurzaam is en wat het meeste impact maakt en waarom. Wij nemen je mee in het landschap van duurzaam voedsel
  • Advies van een expert met een integrale blik op duurzaam voedsel & ervaring met horeca & catering