Smaackmakers

Wat doen we?

Smaackmakers biedt workshops en trainingen, geeft lezingen en colleges, werkt mee aan onderwijsprogramma’s, zet op aanvraag inhoudelijke programma’s neer over verduurzaming (voedsel) en de nieuwe economie, en houdt het gesprek gaande over de noodzakelijke veranderingen binnen de voedseltransitie en zet duurzaam voedsel op de agenda bij diverse bedrijven, de politiek en overheid.

  • Aan de hand van lezingen maar ook via scherpe, interactieve & positieve workshops en trainingen op maat laten we management en (uitvoerende) medewerkers zien én proeven wat duurzaam en gezond eten is, waarom het belangrijk is en hoe het bestaande aanbod kan worden verbeterd en kan worden ingezet om (bedrijfs)doelen te halen. Zónder dat dat extra kosten betekent. Lees meer
  • Smaackmakers biedt bovendien advies, tools en begeleiding binnen het gehele traject van verduurzaming van de catering of de menukaart. We scannen het bestaande aanbod en de leveranciers, geven advies over de te nemen stappen waarbij we de voordelen van verandering inzichtelijk maken, en ontwikkelen tools & concepten voor aansprekende interne en externe communicatie en educatie binnen het bedrijf of de instelling. Lees meer

  • En Smaackmakers zorgt dat ze het gesprek over de noodzakelijke veranderingen levend houdt. Daarbij leggen we sterk de nadruk op een transitie naar meer plantaardig en minder dierlijk. Dat is een onderwerp dat vaak gemeden wordt, maar waar het antwoord ligt op de vraag waar we écht impact kunnen maken. Lees meer