Smaackmakers

Trendtour

Future Proof Food Trendtour

 

Spring met ons op de fiets in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam of Utrecht voor de Future Proof Food Trendtour en laat je meenemen in de trends en ontwikkelingen in duurzaamheid in de voedselsector (en specifiek catering, horeca en out-of-home). Want duurzaamheid wordt steeds belangrijker en de veranderingen gaan snel! Daar kan je nu al op inspelen, als je weet waar je rekening mee moet houden.

In slechts 1 dagdeel combineren we kennis en inzicht met inspiratie en een beleving. We gaan op bezoek bij de meest innovatieve foodconcepten en we gaan in gesprek: Waarom gaan zoveel food professionals over op meer duurzaam? Hoe doen ze dat? Welke concepten zijn de pareltjes en wat is het gouden recept daarachter?

Ben je werkzaam in de food sector? Of daarbuiten maar wil je wel eens meer weten over wat er juist rond food en duurzaamheid gebeurt? Wij maken de trendtour op maat. Bij elke doelgroep ligt de focus nét weer anders. Zo geven we het nodige inzicht in waar je als organisatie anno 2019 rekening mee zou moeten houden om niet achterop te geraken.

En bovendien: het is een perfect teamuitje!

Meer informatie? Neem contact op.
We horen graag wanneer je achterop springt bij ons!