Smaackmakers

Workshops & Trainingen

Het doel van onze workshops en trainingen is om het bewustzijn van de deelnemers op het gebied van duurzaamheid een boost te geven, ze te enthousiasmeren en ze de tools te geven om zelf met hun ambities aan de slag te gaan. We nemen ze mee op een interactieve rollercoastertrip door het land van duurzaam eten, met facts & figures, opdrachten en interactie.

We maken het belang van duurzamer eten inzichtelijk op een laagdrempelige manier. Wat is duurzaam voedsel eigenlijk? Waarom is het belangrijk? Welke kostenbesparingen kan het opleveren? En hoe ga je er als individu, organisatie, cateraar of horecabedrijf zelf mee aan de slag?

We gaan in op de ontwikkelingen rond duurzamer eten waarbij we trends, best practices en innovatieve producten de revue laten passeren én proeven. En we belichten hoe je een positieve vertaalslag naar je gasten kunt maken en een verstevigde marktpositie kunt creëren.

Green Key-leden:
Als samenwerkingspartner van Green Key, verzorgen we trajecten en workshops voor Green Keyleden voor het creëren van blijvende duurzame gedragsverandering door de hele organisatie heen. Green Key is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Klik hier voor meer informatie.

Op maat:
Afhankelijk van de context passen wij het thema, de vorm, lengte en inhoud van de workshops en trainingen aan naar de wens van de opdrachtgever. Van algemeen – voor een publiek met diverse achtergronden – tot specifiek – voor bijvoorbeeld koks, cateraars of leveranciers –. Wil je als opdrachtgever dat de nadruk ligt op de verschuiving naar minder vlees en meer plantaardig, op het tegengaan van voedselverspilling, of op de laatste consumententrends? We denken graag met je mee.

Cateringadvies:
In overleg met de catering op locatie, danwel onze eigen cateringpartners, verzorgen we graag een Future Proof Food lunch, diner of bite voor tijdens de workshop of training, helemaal in lijn met het verhaal dat we vertellen.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf, afdeling of evenement te bespreken.