Smaackmakers Incorporated is ons traject van catering- en horecaverduurzaming waarmee we organisaties, (horeca)ondernemers, cateraars, congrescentra en overheids- en onderwijsinstellingen naar een lagere foodprint begeleiden. Binnen een bestaand contract, of werkend naar een nieuw contract via een uitvraag en aanbesteding waar wij bij kunnen begeleiden.
Uitgebreid onderzoek heeft geleid tot de ontwikkeling van een overzichtelijk 10-stappenplan aan de hand waarvan we de nodige stappen óf het gehele verduurzamingstraject óf aanbestedingstraject begeleiden: van het creëren van draagvlak onder management en medewerkers en het organiseren van (kook)workshops en proeverijen voor keukenpersoneel tot een scan van het huidige aanbod of de menukaart en helder en concreet advies om de impact hiervan te verlagen. Het resultaat? Een inspirerend en gezond aanbod met Future Proof Food! Voor dat laatste gebruiken we onze Smaackmakers Future Proof Food Principes©, waarover je hier meer kan lezen.
Een aantal belangrijke stappen in dit traject zijn:
Wil jij weten wat duurzamere catering voor jouw organisatie kan opleveren en aan de slag met jouw duurzaamheidsambities? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, we denken graag met je mee!