Smaackmakers

10 things that scream for food environment change!

We are stuck. At least when it comes to our food system.
I hear you ask: “Why? I can buy anything I want, at any moment I want it, on every corner that I pass and it is all pretty much affordable. It is like a food paradise!”

Indeed the abundance of food around us gives us the impression that ‘it couldn’t get any better’. But if you look closer, or actually: if you zoom out a bit, then you see that it is not just flaws in our system… They are huge problems!

Watch our video (1,5min only): “Why our food environment screams for a change?”

Want to know more? Read the full report (also in English) and listen to our guest episode “How to improve our food system” as a part of the podcast “Rebuilding a more sustainable world” by The Planet Calls.

Deel dit artikel

Andere berichten

Vegan is “Hip” en niet meer Geitenwollen Sokken

Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten?   Met Lees verder

Groene en Gezonde keuze Almere 2

een kijkje in de keuken bij Jeffrey van Domino’s. Sinds oktober 2021 loopt de campagne Groene & Gezonde Keuze Almere, waarin de gemeente Almere samen met Greendish, Smaackmakers en horecaondernemers werkt aan het verduurzamen en Lees verder

groene en gezonde keuze Almere

kijkje in de keuken bij Maarten van La Maison Als onderdeel van de Groene & Gezonde Keuze campagne worden de chefs van het intensieve traject, zij die hebben gekozen om hun volledige menukaart onder de Lees verder