Smaackmakers

10 things that scream for food environment change!

We are stuck. At least when it comes to our food system.
I hear you ask: “Why? I can buy anything I want, at any moment I want it, on every corner that I pass and it is all pretty much affordable. It is like a food paradise!”

Indeed the abundance of food around us gives us the impression that ‘it couldn’t get any better’. But if you look closer, or actually: if you zoom out a bit, then you see that it is not just flaws in our system… They are huge problems!

Watch our video (1,5min only): “Why our food environment screams for a change?”

Want to know more? Read the full report (also in English) and listen to our guest episode “How to improve our food system” as a part of the podcast “Rebuilding a more sustainable world” by The Planet Calls.

Deel dit artikel

Andere berichten

Overheid ziet winst in duurzame en gezonde catering

Duurzamere facilitaire dienstverlening zorgt voor positieve impact. Maar op welk vlak is nu de meeste winst te behalen, in termen van klimaatimpact én gezondheid? Juist: catering. Tijdens de Circulaire Beurs van de Rijksoverheid op 10 Lees verder

Compass Grop toont lef in haar ambities

Afgelopen jaar heeft Smaackmakers Compass Group mogen adviseren in het formuleren van een visie, missie, doelen en maatregelen om te komen tot plantaardiger cateringaanbod. Ons ideaal. Want het begint bij het neerzetten van een hele Lees verder

Vegan is “Hip” en niet meer Geitenwollen Sokken

Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten?   Met Lees verder