Smaackmakers

10 things that scream for food environment change!

We are stuck. At least when it comes to our food system.
I hear you ask: “Why? I can buy anything I want, at any moment I want it, on every corner that I pass and it is all pretty much affordable. It is like a food paradise!”

Indeed the abundance of food around us give us the impression that ‘it couldn’t get any better ‘. But if you look closer, or actually: if you zoom out a bit, then you see that it is not just flaws in our system… They are huge problems!

Read the full report (also in English) and listen to our guest episode “How to improve our food system” as a part of the podcast “Rebuilding a more sustainable world” by The Planet Calls.

Deel dit artikel

Andere berichten

Een corona-proof (bedrijfs)restaurant! 11 tips

Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder

De Trends qua ……catering(?!) voor 2020. Juist nu!

En zo zitten we opeens massaal thuis… Wat een vreemde situatie waar we met zijn allen in terecht gekomen zijn de afgelopen weken. Horecagelegenheden en bedrijfsrestaurants zijn gesloten. En een verandering lijkt er op de Lees verder

11 tips voor horecaondernemers tijdens én na corona

April 2020 – De zon schijnt. Waar we normaal overvolle terrassen zien, staat er geen stoel buiten en de deuren van onze horeca zijn dicht. Het is een keiharde realiteit: de komende weken blijven horeca Lees verder