In ons streven de voedseltransitie te versnellen, werken we samen met diverse partijen en partners. Met sommige trekken we op in de vorm van (internationale) convenanten of programma’s, en met anderen op basis van losse projecten of opdrachten. Allen dragen op een eigen manier bij aan deze transitie.
De transitie naar een duurzamer voedselsysteem met minder dierlijk en meer plantaardig willen we in Nederland en internationaal op de kaart zetten. Dat doen we onder andere via onze rol als:
In onze adviestrajecten en trainingen, trekken we, afhankelijk van de wensen van onze opdrachtgever, op met onze partners op het gebied van o.a. gezondheid, duurzame bedrijfsvoering, events of kennispartners:
Smaackmakers werkt samen met het Future of Food Institute. Het Future of Food institute is de specialist op het gebied van consumentenonderzoek & duurzame voeding, met zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek. Zij hebben jarenlange marktonderzoekservaring én een schat aan kennis over de consument in de voedseltransitie. Hun doel is het vooruit helpen van organisaties die een bijdrage leveren aan een duurzame voedselvoorziening door middel van helder consumenteninzicht.
Of we nu gastspreker zijn, een training geven of inhoudelijke programma’s (mee) vormgeven, we proberen het altijd te koppelen aan passende, innovatieve, duurzame catering. Hiervoor werken we samen met onze cateringpartners en koks:
Smaackmakers geeft duurzame, vernieuwende producten van ondernemers met lef maar al te graag een podium. Tijdens onze workshops, en trainingen laten we mensen kennis maken met en soms ook proeven van gekke, leuke, verrassende, nieuwe, lekkere en natuurlijk duurzame producten. Allemaal van producenten die duurzaamheid als uitgangspunt nemen en verweven in hun product, zoals:
Wil je ook jouw duurzame en innovatieve product in deze lijst vinden? Neem dan contact met ons op!