Smaackmakers werkt vol passie aan verduurzaming van ons voedselsysteem en eetpatroon. Dat doen we door met onze diensten de visie op voedsel en specifiek op de rol van catering binnen organisaties te veranderen. Een visie die laat zien dat verduurzaming gepaard gaat met winst op vele vlakken. Onze diensten helpen organisaties met ambities op het gebied van verduurzaming verder.
Of het nu gaat om bedrijven, food en non-food, cateraars, horeca, gemeenten of andere overheids- en onderwijsinstellingen, we helpen hen de potentiële meerwaarde van duurzamere en gezondere catering te verzilveren. Dat doen we met inspireren, adviseren en begeleiden Zo dragen we bij aan het behalen van MVO-doelstellingen, gezondere medewerkers en een lagere impact op de aarde.
Bekijk hieronder ons dienstenaanbod.
Aan de hand van scherpe, interactieve & positieve workshops en trainingen op maat laten we management en/of (uitvoerende) medewerkers het belang van duurzaamheid zien én proeven. We laten zien wat de meerwaarde van catering kan zijn voor verduurzamingsambities en de medewerkers zelf. Zo bieden we workshops die zorgen voor een mentaliteitsverandering bij medewerkers, maar ook hele praktische workshops over wat duurzaam en gezond eten is, waarom het belangrijk is en hoe het bestaande aanbod kan worden verbeterd en ingezet om (bedrijfs)doelen te halen. Zónder dat dat extra kosten betekent. Gordels vast, servet om!
We worden regelmatig uitgenodigd om lezingen te verzorgen over duurzaamheid in relatie tot ons voedselsysteem of de circulaire economie, of deel te nemen aan discussie- of expertpanels of brainstormsessies waarin onze visie op een duurzamer voedselsysteem wordt gevraagd. Ook werken we graag mee aan educatieve projecten op dit vlak en geven we colleges voor hogescholen en universiteiten.