Smaackmakers

Begeleiden aanbesteding

Loopt het cateringcontract van jouw organisatie bijna af? En ben je op zoek naar een nieuwe cateraar die de ambities en wensen rond gezond, duurzaam en circulair aanbod van jouw organisatie invulling kan geven? Want natuurlijk realiseer jij je als werkgever dat duurzaam en gezond aanbod bijdraagt aan gezonde medewerkers, een hogere productiviteit, hogere medewerkerstevredenheid en het halen van MVO- en/of CO2-doelstellingen.

Hoe je tot zo’n cateraar en contract komt? Daar helpen wij je graag bij! Wij zien keer op keer dat de juiste kennis en ervaring op het gebied van duurzaamheid en F&B bij een aanbestedingstraject, en dan het liefst al vanaf het formuleren van de aanvraag en tot en met de implementatie, een enorm verschil maakt. Ingewikkeld? Of een kwestie van de juiste begeleiding? Onze ervaring leert: juist een onafhankelijke partij als Smaackmakers, kan het verschil maken om tot dát contract met díe cateraar te komen dat leidt tot gewaardeerd, duurzaam aanbod dat bijdraagt aan gezonde en productieve werknemers.

contact

Wil jij weten wat duurzamere catering voor jouw organisatie kan opleveren en aan de slag met jouw duurzaamheidsambities? Neem dan contact met ons op voor een afspraak, we denken graag met je mee!