Smaackmakers

Smaackmakers Changemakers Program

Ben jij de CHANGEMAKER die het verschil gaat maken, samen mét ons? Vanwege de enorme belangstelling voor onze visie en aanpak op een duurzame en gezonde voedselomgeving, is Smaackmakers op zoek naar ambitieuze, gedreven en krachtige kandidaten voor het Smaackmakers Changemakers Program. Mensen die eenzelfde drive als wij hebben om de transitie richting een duurzamere en gezondere voedselomgeving en voedselaanbod te versnellen.

Wil je razendsnel alles leren over de ins en outs van duurzaam en gezond aanbod; de invloed van onze voedselomgeving; de spelers daarbinnen en hun onderlinge relaties; hoe je tot effectieve gedragsverandering mét relevante partijen komt; en een verschil kan maken in de keten? Wil je werkervaring opdoen binnen een ambitieus team van Changemakers? En werken met dé thought leaders op het gebied van voedselomgeving, voedseltransitie en markttransformatie? Namelijk van het Smaackmakers Team Natascha Kooiman en Nikki van Kuijk.  Heb jij management skills, ervaring met marketing & sales óf wil je één van onze innovatieve Special Projects onder je hoede nemen? Misschien werk jij dan binnenkort met ons aan real life projecten met veel potentiële impact.

Kun jij niet wachten tot het Smaackmakers Changemakers Program van 2021 en wil je nú impact maken?! Neem dan contact op met Natascha Kooiman: 06-54366200 of natascha@smaackmakers.nl om te kijken wat de mogelijkheden zijn en wat het Smaackmakers Changemakers Program jou kan bieden