Smaackmakers

“Bij Upfield werken we op verschillende manieren met Smaackmakers samen. Natascha krijgt het allereerst voor elkaar om de noodzaak van de transitie van dierlijk naar plantaardig op een toegankelijke manier te vertellen. Iedereen is een en al oor. Daarnaast weet zij door haar ervaring en inzicht, de juiste partijen aan elkaar te verbinden. Bovenal is Natascha een erg plezierig persoon, waardoor het erg fijn is om samen te werken.”

Frederique Hanselaar, brand manager Upfield


“Wij hebben veel gehad aan alle kennis en inspiratie van Smaackmakers om het evenement van de Week van de Duurzaamheid tot een mooi resultaat te krijgen. De presentatie van Natascha Kooiman was een eye-opener voor velen. De dag van de duurzaamheid heeft duurzaamheid op alle vlakken onder de aandacht gebracht. Dit is door de fijne en nuttige samenwerking met Smaackmakers goed gelukt.”

René Blok en Danielle Hartings, Facility Management


“Ik ken maar weinig mensen die zo puur vanuit hun eigen kracht duurzaamheid nastreven en deze op een positieve en enthousiaste manier weten over te brengen op anderen. … Door zowel Green Globe als Duurzame Hotels Nederland kregen wij achteraf het mooiste compliment wat ik mij als Hotel Manager had kunnen wensen, namelijk over de positieve houding van alle medewerkers “Duurzaamheid is niet een aangeleerd item maar zit echt in de hoofden van de mensen”. Dit alles mede dankzij de kennis en positieve overdracht van Natascha.”

Suzanne de Zwaan, Hotel Manager Park Hotel Amsterdam


“Natascha Kooiman was een van de vijf experts/gastsprekers op het drukbezochte Good Food evenement van The Good Family in Pakhuis De Zwijger. Haar vlammende betoog over de negatieve impact van vleesconsumptie op het milieu en haar heldere uitleg over het belang van eiwittransitie is iedereen nog lang bijgebleven. Haar enthousiasme en gedegen kennis maken nieuwsgierig en geven het gevoel dat (te veel) vlees eten inderdaad uit de tijd is, wij waren om!”

Karin Muller, The Good Family


“Natascha heeft tbv het kick-off event van ons Expertisecentrum een food shake-up verzorgd en deelgenomen aan een paneldiscussie. Het publiek (ca. 800 personen) bestond uit een mix van vertegenwoordigers uit onderwijs (inclusief studenten), overheid en bedrijfsleven. Natascha maakt een zeer gedreven indruk en kan met passie het verhaal brengen om via voedsel en eetpatronen een grote bijdrage te leveren aan het verduurzamen van onze economie en maatschappij. Zij is deskundig op dat terrein en kan op een hele heldere manier presenteren. ….”

Nies Rijnders, Senior Project Manager bij Avans Hogeschool


“I confirm that Natascha Kooiman was an official speaker at the TEDxYouth@Maastricht conference. … She was very well-organized, communicative and punctual with the required documents. I congratulate her on her speech. It was great to hear about the environmental impact of the food industry, as she is well informed on this topic. I would happily recommend Natascha Kooiman as a speaker for other events, as she delivered all expectations.“

Arnaud Michel, TEDx