Smaackmakers

Blog

Advies en implementatie

Advies en implementatie

Pilot Radicaal duurzame en circulaire catering.     Samen met ABN Amro zijn we gekomen tot een geheel ander cateringconcept dat zo circulair mogelijk en zo duurzaam mogelijk is en zich continu ontwikkelt. Het is Lees verder

Waarom meer lef nodig is in ons landbouwbeleid

Waarom meer lef nodig is in ons landbouwbeleid

Tijdens het symposium ter ere van het 10 jarig jubileum, op 2 oktober, van de Werkgroep Voetafdruk Nederland, de Nederlandse afgevaardigde van het World Footprint Network, presenteerde Hans Meek zijn nieuwe boek Ecologica. Mij werd Lees verder

RVO Dag van de duurzaamheid

RVO Dag van de duurzaamheid

RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland) maakt slagen met haar catering: gezond, duurzaam en zero-waste.   Duurzaam en gezond eten. Qua aandacht kan je er bijna niet meer omheen. Niet alleen in de media, maar ook met Lees verder

Tips voor een duurzaam kerstmenu

Tips voor een duurzaam kerstmenu

Onderstaande blog is geplaatst op Oneworld De kerstmenu-heisa is weer losgebarsten en daarmee rijst de vraag: hoe kan ik de borrel, het diner en het nagerecht zo duurzaam mogelijk samenstellen? De Smaackmakers helpen een handje Lees verder

Interview met FoodRebel Natascha Kooiman: “We gaan meer doén”

Interview met FoodRebel Natascha Kooiman: “We gaan meer doén”

Lees hier het interview dat Natascha Kooiman gaf in gesprek met Voor de Wereld van Morgen met een terugblik en een vooruitblik op trends en verwachtingen voor de toekomst. Lees verder

Verslag Voedsel Anders Congres 2016

Verslag Voedsel Anders Congres 2016

  Dat er interesse is voor hoe onze eetcultuur een bijdrage kan leveren aan een transitie naar een duurzamer voedselsysteem bleek wel aan het aantal aanwezigen. Nadat we zo’n 25 extra stoelen hadden verzameld, gingen Lees verder