Pilot Radicaal duurzame en circulaire catering. Samen met ABN Amro zijn we gekomen tot een geheel ander cateringconcept dat zo circulair mogelijk en zo duurzaam mogelijk is en zich continu ontwikkelt. Het is Lees verder
Tijdens het symposium ter ere van het 10 jarig jubileum, op 2 oktober, van de Werkgroep Voetafdruk Nederland, de Nederlandse afgevaardigde van het World Footprint Network, presenteerde Hans Meek zijn nieuwe boek Ecologica. Mij werd Lees verder
RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland) maakt slagen met haar catering: gezond, duurzaam en zero-waste. Duurzaam en gezond eten. Qua aandacht kan je er bijna niet meer omheen. Niet alleen in de media, maar ook met Lees verder
Onderstaande blog is geplaatst op Oneworld De kerstmenu-heisa is weer losgebarsten en daarmee rijst de vraag: hoe kan ik de borrel, het diner en het nagerecht zo duurzaam mogelijk samenstellen? De Smaackmakers helpen een handje Lees verder
Lees hier het interview dat Natascha Kooiman gaf in gesprek met Voor de Wereld van Morgen met een terugblik en een vooruitblik op trends en verwachtingen voor de toekomst. Lees verder
Dat er interesse is voor hoe onze eetcultuur een bijdrage kan leveren aan een transitie naar een duurzamer voedselsysteem bleek wel aan het aantal aanwezigen. Nadat we zo’n 25 extra stoelen hadden verzameld, gingen Lees verder