Smaackmakers

Interview met FoodRebel Natascha Kooiman: “We gaan meer doén”

Lees hier het interview dat Natascha Kooiman gaf in gesprek met Voor de Wereld van Morgen met een terugblik en een vooruitblik op trends en verwachtingen voor de toekomst.

Deel dit artikel

Andere berichten

ook duurzaam cateren?

De 10 dingen die je moet weten als je duurzaam wilt cateren. Onze cateringhulplijn staat roodgloeiend… en dat is niet zo gek. Waarom? Steeds meer werkgevers realiseren zich dat wat zij bieden via de catering Lees verder

10 Future Proof Food Principes©

10 Future Proof Food Principes©: Insight in wat duurzame en gezonde catering is ‘Waar moet ik op letten als ik duurzamere catering wil?’ en ‘Hoe komt het dat duurzamer niet duurder hoeft te zijn?’ De Lees verder

Connectie is Key

Opleiding ‘spreken met impact’ bij great Communicators: Trainer Joni Bais: “Over je publiek heen kijken zodat je niet wordt gevangen door ogen en spontaan alles vergeet wat je wilde zeggen. Nog één keer snel je Lees verder