Smaackmakers

Advies en implementatie

Pilot Radicaal duurzame en circulaire catering.

 

 

Samen met ABN Amro zijn we gekomen tot een geheel ander cateringconcept dat zo circulair mogelijk en zo duurzaam mogelijk is en zich continu ontwikkelt. Het is het eerste bedrijfsrestaurant dat zo ver gaat in het volgen van de 10 Future Proof Food Principes van Smaackmakers. Wat we hebben gedaan? Advies vanaf het schrijven van de uitvraag voor een nieuwe cateraar; beoordelingscriteria opstellen; advies en begeleiding in beoordeling van de inschrijvers (cateraars); selectieproces advies en begeleiden; groei-impact model ontwikkelen; i.s.m. de cateraar komen tot een definitief concept van aanbod tot presentatie.

Deel dit artikel

Andere berichten

Werkgevers aan de slag

DE ROL VAN WERKGEVERS IN ONS VOEDSELPATROON?  VAN KROKET NAAR ROCK HET! De werkgevers van Nederland zijn goed voor hun werknemers. Ze zorgen dat we niet te veel werken door nette werktijden en voldoende vakantiedagen; Lees verder

Interview Lucas Simons

Lucas Simons heeft zich aan Smaackmakers verbonden als partner en Senior Business Advisor. Met de hulp van Lucas zet Smaackmakers kracht bij om tot een duurzamere voedselomgeving en duurzamer voedselsyteem te komen. Sinds 1 september Lees verder

ook duurzaam cateren?

De 10 dingen die je moet weten als je duurzaam wilt cateren. Onze cateringhulplijn staat roodgloeiend… en dat is niet zo gek. Waarom? Steeds meer werkgevers realiseren zich dat wat zij bieden via de catering Lees verder