Smaackmakers

Advies en implementatie

Pilot Radicaal duurzame en circulaire catering. Samen met ABN Amro zijn we gekomen tot een geheel ander cateringconcept dat zo circulair mogelijk en zo duurzaam mogelijk is en zich continu ontwikkelt. Het is het eerste bedrijfsrestaurant dat zo ver gaat in het volgen van de 10 Future Proof Food Principes van Smaackmakers. Wat we hebben gedaan? Advies vanaf het schrijven van de uitvraag voor een nieuwe cateraar; beoordelingscriteria opstellen; advies en begeleiding in beoordeling van de inschrijvers (cateraars); selectieproces advies en begeleiden; groei-impact model ontwikkelen; i.s.m. de cateraar komen tot definitief concept van aanbod tot presentatie.

Deel dit artikel

Andere berichten

Waarom we meer lef nodig hebben in ons landbouwbeleid

Tijdens het symposium ter ere van het 10 jarig jubileum, op 2 oktober, van de Werkgroep Voetafdruk Nederland, de Nederlandse afgevaardigde van het World Footprint Network, presenteerde Hans Meek zijn nieuwe boek Ecologica. Mij werd Lees verder

RVO Dag van de duurzaamheid

  RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland) maakt slagen met haar catering: gezond, duurzaam en zero-waste   Duurzaam en gezond eten. Qua aandacht kan je er bijna niet meer omheen. Niet alleen in de media, maar ook Lees verder

Tips voor een duurzaam kerstmenu

Onderstaande blog is geplaatst op Oneworld (link: https://www.oneworld.nl/food/tips-voor-een-duurzaam-kerstmenu) De kerstmenu-heisa is weer losgebarsten en daarmee rijst de vraag: hoe kan ik de borrel, het diner en het nagerecht zo duurzaam mogelijk samenstellen? De Smaackmakers helpen Lees verder