Smaackmakers

Smaackmakers menu- of aanbodscan

Met deze menu- of aanbodscan is het voor iedere menukaart, van ieder restaurant of bedrijfsrestaurant haalbaar om al met kleine aanpassingen, grote verschillen te maken! Tips die je vandaag hoort kun je morgen doorvoeren. Zo ben je klaar voor je heropening en lever je meteen meerwaarde met je aanbod!

Wat?

De menu- en aanbodscan helpt om inzicht te krijgen in waar de grootste winst te behalen valt richting een duurzamer en gezonder aanbod én hoe je dat kan doen. We definiëren quick wins die direct kunnen worden doorgevoerd én veranderingen met grote impact die misschien net meer tijd en aandacht nodig hebben om door te voeren. Tijd die er nu is om straks futureproof aanbod te bieden.

Voor wie?

De menu- en aanbodscan is voor restaurants, food outlets, cateraars, event organisaties en voor organisaties die catering aanbieden aan hun werknemers; van bedrijven, gemeenten, provincies en scholen, tot ziekenhuizen.

Hoe?
  1. We bekijken de menukaart, banqueting map of het aanbod (digitaal door jou aan ons gestuurd)
  2. We doen een analyse o.b.v. de 10 Future Proof Food Principes©
  3. Tijdens een (telefonisch) adviesgesprek lichten we de 10 principes toe, behandelen we kansen om de menukaart (verder) te verduurzamen, stapsgewijs, concreet en haalbaar, inclusief ideeën voor producten en recepten.
Waarom de menu- of aanbodscan
  • De meest laagdrempelige manier om aan de slag te gaan met je aanbod verduurzamen.
  • Het kost niet veel tijd en we garanderen tips waar je direct veranderingen mee kan doorvoeren.
  • Je hoeft niet zelf op zoek naar informatie en kennis over wat nu eigenlijk duurzaam is en wat het meeste impact maakt en waarom. Wij nemen je mee in het landschap van duurzaam voedsel.
  • Advies van een expert met een integrale blik op duurzaam voedsel & ervaring met horeca & catering.
Praktische informatie

Om ondernemers en bedrijven in deze tijd tegemoet te komen, bieden we de scan aan voor €99,- in plaats van de normale prijs van  €295,- (excl BTW en o.b.v. telefonisch contact en o.b.v. een standaard grootte v/d menukaart. Een groter aanbod betekent meerkosten)

Contact

Benieuwd naar de quick wins voor jouw organisatie om tot een gewaardeerd duurzamer en gezonder aanbod te komen? Neem contact op met Natascha Kooiman: 06-54366200 of natascha@smaackmakers.nl