Smaackmakers

De eerste stap naar Duurzame(re) catering

Heb jij het idee of de wens dat je bedrijf en cateraar zouden kunnen verduurzamen, maar weet je niet goed hoe? Een verduurzaming van het aanbod & werkwijze van de cateraar en catering bij jouw organisatie draagt bij aan gezondheid en tevredenheid van werknemers, imago, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en het behalen van doelen op het gebied van duurzaamheid.

Wat?

Tijdens een online adviesgesprek krijg jij een snelle scan om aan de slag te gaan met verduurzaming van een nieuwe of huidige cateraar bij jouw bedrijf. Heb jij het idee dat je bedrijf én cateraar moeten verduurzamen maar weet je nog niet goed hoe? Wij helpen je concrete stappen te zetten zoals een heldere definitie, quick wins en een plan ‘Hoe nu verder’?

Voor wie?

Voor bedrijven/medewerkers die een externe cateraar onder contract hebben of willen.

Hoe?

Een 1-urig (telefonisch) adviesgesprek over de huidige situatie met de cateraar/catering, de wensen & doelen op het gebied van duurzaamheid, quick wins én een concreet antwoord op ‘hoe nu verder?’.

Waarom een duurzaamheidsplan?
  • Weet welke stappen je moet zetten richting een duurzame(re) catering of cateraar bij jouw bedrijf
  • De meest laagdrempelige manier om tot inzichten en actie te komen richting duurzaamheid;
  • Het kost niet veel tijd en we garanderen tips waar je direct veranderingen mee kan doorvoeren;
  • Je hoeft niet zelf op zoek naar informatie en kennis over wat nu eigenlijk duurzame catering is en wat het meeste impact maakt en waarom. Wij nemen je mee in het landschap van duurzame catering!
kosten

Kostenindicatie: €125,- voor 1 adviesgesprek. Excl. BTW, o.b.v. digitaal/telefonisch contact

Contact

Benieuwd naar de stappen die jou organisatie nu al kan zetten richting een verduurzaming van je cateraar? Neem contact op met Natascha Kooiman: 06-54366200 of natascha@smaackmakers.nl