Smaackmakers

Online Inspiratie lunch

Samen aan tafel in tijden van Physical distancing

Aan tafel! Want ondanks dat de meesten van ons thuis werken, kan je alsnog sámen met je collega’s een lunchpauze houden! Wij verzorgen een social engagement lunch voor jouw team, afdeling of het hele bedrijf. Een heerlijke duurzame en gezonde lunch (voorraadkast proof) die je van te voren zelf (snel) maakt. En dan: mét elkaar aan tafel! Met als extra ingrediënt; een kijkje in de keuken van duurzaam en gezond voedsel. Zo kom je meer te weten over waarom duurzaam en gezond voedsel zo belangrijk is, en hoe je daar zelf invulling aan kan geven, bijvoorbeeld tijdens je (thuis)werklunch!

Wat?

Met deze online inspiratie lunch samen met collega’s doe je, onder het genot van een heerlijk zelfgemaakte lunch, inspiratie & kennis op over duurzaam en gezond voedsel. Wij zorgen voor een makkelijk & duurzaam recept (+boodschappenlijstje!) om zelf thuis (tijdens je lunchpauze) te maken, een online ‘lunchtafel’ én een inspiratiesessie over duurzaamheid & gezondheid. Natuurlijk met voldoende interactie. Een heerlijk collegiaal uurtje in deze dagen en weken van afstand.

Voor wie?

De inspiratielunch is er voor bedrijven én werknemers die op een leuke manier willen faciliteren dat collega’s samen lunchen én inspiratie en inzichten op willen (laten) doen over de trend naar duurzaam en gezond voedsel.

Hoe?
  1. Inspiratie… Je krijgt van ons een simpel en heerlijk lunch recept om zelf te maken, voorafgaand aan de lunch
  2. Aan tafel! We nodigen jou en je collega’s uit via onze online tool en gaan samen online gezellig lunchen
  3. In gesprek: Tijdens de lunch geeft Smaakmakers een inspirerende sessie rond gezondheid & duurzaamheid, met tips voor jouw eigen dagelijkse heerlijk duurzame lunch
Waarom de inspiratielunch?
  • Twee vliegen in 1 klap: kennis vergroten rondom duurzaamheid én samen lunchen!
  • Voor inspiratie om zelf aan de slag te gaan, thuis én in jouw organisatie
  • Draagvlak creatie voor organisaties die al stappen (willen) zetten richting duurzamere catering
Pay as you like

In deze gekke tijden zoeken we vooral naar hoe we meerwaarde kunnen bieden en kunnen bijdragen aan een goede werksfeer met gezonde mensen die ook nog iets aan verduurzaming doen. Daarom vragen we geen bedrag per persoon, maar vragen we bedrijven om zélf te bepalen wat ze dit waard vinden. Pay as you like!

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een inspiratie lunch voor jouw organisatie? Neem dan contact op met  Natascha Kooiman: 06-54366200 of natascha@smaackmakers.nl