Smaackmakers helpt bedrijven, die zich verantwoordelijk voelen voor de gezondheid van hun werknemers, stappen te nemen richting gezond en duurzame catering. Ook binnen bestaande contracten of afspraken met de cateraar. Juist ook in deze tijd. Want de meeste bedrijfsrestaurants en kantines van universiteiten en scholen zijn gesloten. Het is een moeilijke en onzekere tijd. Maar het geeft wél de kans om te werken aan verduurzaming. Juist nu hebben veel medewerkers, personeel van de cateraar en de cateraar zelf de tijd. Wij stellen voor om die te gebruiken! Hoe? Dat lees je hier!
Met onze online workshops is er voor iedereen de mogelijkheid om 1) kennis op te doen over wat duurzame en gezonde catering is; 2) inzicht te verwerven in hoe dit in aanbod, proces en werkwijze te vergroten; 3) en/of betrokkenheid van je team of kennis bij je team rond duurzaamheid en gezondheid te bevorderen. We richten de workshop zo in dat deze aansluit bij jullie situatie.
Manager(s) of teams Facilitair Management van bedrijven, met verantwoordelijken voor catering binnen bedrijven, en/of de cateraar die jullie opdrachtnemer is.
Online workshop van ongeveer 1 uur, ingevuld door Smaackmakers, met uiteraard de mogelijkheid tot interactie en vragen stellen. Op verzoek kunnen we de workshop uitbreiden of verlengen.
Kostenindicatie: €75,- per persoon, tot maximaal €525,- (elke persoon > 7 = gratis), exclusief BTW
Interesse in de online workshops waarin jouw organisatie inzichten in duurzaamheid, draagvlak onder de medewerkers en technieken voor verduurzaming krijgt? Of op zoek naar een workshop op maat? Neem contact op met Natascha Kooiman: 06-54366200 of natascha@smaackmakers.nl