Smaackmakers

Smaackmakers Online workshops

Smaackmakers helpt bedrijven, die zich verantwoordelijk voelen voor de gezondheid van hun werknemers, stappen te nemen richting gezond en duurzame catering. Ook binnen bestaande contracten of afspraken met de cateraar. Juist ook in deze tijd. Want de meeste bedrijfsrestaurants en kantines van universiteiten en scholen zijn gesloten. Het is een moeilijke en onzekere tijd. Maar het geeft wél de kans om te werken aan verduurzaming. Juist nu hebben veel medewerkers, personeel van de cateraar en de cateraar zelf de tijd. Wij stellen voor om die te gebruiken! Hoe? Dat lees je hier!

Wat?

Met onze online workshops is er voor iedereen de mogelijkheid om 1) kennis op te doen over wat duurzame en gezonde catering is; 2) inzicht te verwerven in hoe dit in aanbod, proces en werkwijze te vergroten; 3) en/of betrokkenheid van je team of kennis bij je team rond duurzaamheid en gezondheid te bevorderen. We richten de workshop zo in dat deze aansluit bij jullie situatie.

Voor wie?

Manager(s) of teams Facilitair Management van bedrijven, met verantwoordelijken voor catering binnen bedrijven, en/of de cateraar die jullie opdrachtnemer is.

Hoe?

Online workshop van ongeveer 1 uur, ingevuld door Smaackmakers, met uiteraard de mogelijkheid tot interactie en vragen stellen. Op verzoek kunnen we de workshop uitbreiden of verlengen.

Waarom een online workshop?
  • De meest laagdrempelige manier om tot inzichten en actie te komen richting duurzaamheid;
  • Het kost niet veel tijd en we garanderen tips waar je direct veranderingen mee kan doorvoeren;
  • Meer dan ooit ziet men – dus ook jullie medewerkers – het belang van duurzaam en gezond eten;
  • Nú hebben veel mensen extra tijd en aandacht en staan ze open voor nieuwe informatie;
  • Je hoeft niet zelf op zoek naar informatie en kennis over wat nu eigenlijk duurzaam is en wat het meeste impact maakt en waarom. Wij nemen je mee in het landschap van duurzaam voedsel;
  • Advies van een expert met een integrale blik op duurzaam voedsel & ervaring met horeca & catering.
Praktische informatie

Kostenindicatie: €75,- per persoon, tot maximaal €525,- (elke persoon > 7 = gratis), exclusief BTW

Contact

Interesse in de online workshops waarin jouw organisatie inzichten in duurzaamheid, draagvlak onder de medewerkers en technieken voor verduurzaming krijgt? Of op zoek naar een workshop op maat? Neem contact op met Natascha Kooiman: 06-54366200 of natascha@smaackmakers.nl