Smaackmakers

Workshop Costa Rica

Together with the Costa Rican Ministry of Agriculture and Livestock, IFOAM and Hivos, Smaackmakers is organising the first workshop of the Flagship Programme ‘Sustainable Gastronomy as a leverage for Sustainable Food Systems’.

This multi-stakeholder learning workshop on “Sustainable, healthy & inclusive gastronomy as a key driver for sustainable food systems” is o be held in San José, Costa Rica, on the 1st and 2nd of February 2019.
Here I may also present the Smaackmakers Approach towards sustainable food environment and Sustainable catering. And Of course we can learn from other best practices on Sustainable gastronomy from around the world.
Desired outcome of the 2 day workshop is an Approach on Sustainable Gastronomy that can be adjusted to different cultures and to be implemented in regions throughout the world.
Want to know more? Do contact me!

Deel dit artikel

Andere berichten

Werkgevers aan de slag

DE ROL VAN WERKGEVERS IN ONS VOEDSELPATROON?  VAN KROKET NAAR ROCK HET! De werkgevers van Nederland zijn goed voor hun werknemers. Ze zorgen dat we niet te veel werken door nette werktijden en voldoende vakantiedagen; Lees verder

Interview Lucas Simons

Lucas Simons heeft zich aan Smaackmakers verbonden als partner en Senior Business Advisor. Met de hulp van Lucas zet Smaackmakers kracht bij om tot een duurzamere voedselomgeving en duurzamer voedselsyteem te komen. Sinds 1 september Lees verder

ook duurzaam cateren?

De 10 dingen die je moet weten als je duurzaam wilt cateren. Onze cateringhulplijn staat roodgloeiend… en dat is niet zo gek. Waarom? Steeds meer werkgevers realiseren zich dat wat zij bieden via de catering Lees verder