Smaackmakers

Workshop Costa Rica

Together with the Costa Rican Ministry of Agriculture and Livestock, IFOAM and Hivos, Smaackmakers is organising the first workshop of the Flagship Programme ‘Sustainable Gastronomy as a leverage for Sustainable Food Systems’.

This multi-stakeholder learning workshop on “Sustainable, healthy & inclusive gastronomy as a key driver for sustainable food systems” is o be held in San José, Costa Rica, on the 1st and 2nd of February 2019.
Here I may also present the Smaackmakers Approach towards sustainable food environment and Sustainable catering. And Of course we can learn from other best practices on Sustainable gastronomy from around the world.
Desired outcome of the 2 day workshop is an Approach on Sustainable Gastronomy that can be adjusted to different cultures and to be implemented in regions throughout the world.
Want to know more? Do contact me!

Deel dit artikel

Andere berichten

Overheid ziet winst in duurzame en gezonde catering

Duurzamere facilitaire dienstverlening zorgt voor positieve impact. Maar op welk vlak is nu de meeste winst te behalen, in termen van klimaatimpact én gezondheid? Juist: catering. Tijdens de Circulaire Beurs van de Rijksoverheid op 10 Lees verder

Compass Grop toont lef in haar ambities

Afgelopen jaar heeft Smaackmakers Compass Group mogen adviseren in het formuleren van een visie, missie, doelen en maatregelen om te komen tot plantaardiger cateringaanbod. Ons ideaal. Want het begint bij het neerzetten van een hele Lees verder

Vegan is “Hip” en niet meer Geitenwollen Sokken

Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten?   Met Lees verder