Smaackmakers

Workshop Costa Rica

Together with the Costa Rican Ministry of Agriculture and Livestock, IFOAM and Hivos, Smaackmakers is organising the first workshop of the Flagship Programme ‘Sustainable Gastronomy as a leverage for Sustainable Food Systems’.

This multi-stakeholder learning workshop on “Sustainable, healthy & inclusive gastronomy as a key driver for sustainable food systems” is o be held in San José, Costa Rica, on the 1st and 2nd of February 2019.
Here I may also present the Smaackmakers Approach towards sustainable food environment and Sustainable catering. And Of course we can learn from other best practices on Sustainable gastronomy from around the world.
Desired outcome of the 2 day workshop is an Approach on Sustainable Gastronomy that can be adjusted to different cultures and to be implemented in regions throughout the world.
Want to know more? Do contact me!

Deel dit artikel

Andere berichten

Advies en implementatie

Pilot Radicaal duurzame en circulaire catering. Samen met ABN Amro zijn we gekomen tot een geheel ander cateringconcept dat zo circulair mogelijk en zo duurzaam mogelijk is en zich continu ontwikkelt. Het is het eerste Lees verder

Waarom we meer lef nodig hebben in ons landbouwbeleid

Tijdens het symposium ter ere van het 10 jarig jubileum, op 2 oktober, van de Werkgroep Voetafdruk Nederland, de Nederlandse afgevaardigde van het World Footprint Network, presenteerde Hans Meek zijn nieuwe boek Ecologica. Mij werd Lees verder

RVO Dag van de duurzaamheid

  RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland) maakt slagen met haar catering: gezond, duurzaam en zero-waste   Duurzaam en gezond eten. Qua aandacht kan je er bijna niet meer omheen. Niet alleen in de media, maar ook Lees verder