Smaackmakers

WAUW!dagen – Spreker

Smaackmakers houdt tijdens de duurzaamheidsweek van gemeente Woudenberg een interactieve lezing en zorgt bij alle activiteiten in deze duurzaamheidsweek voor een duurzame catering, waaronder een proeverij, een duurzame maaltijd en kookworkshop voor kinderen.

Dit jaar is het thema ‘Biodiversiteit en Voedsel’ en hun onderlinge relatie. Tijdens de lezing koppelt Smaackmakers dit aan voedselomgeving en neemt het publiek mee in hoe onze eigen keuzes het verschil kunnen maken. Het doel van WAUW!denberg is bewustwording creëren over de urgentie van deze thema’s bij inwoners, maar ook bij bedrijven, agrariërs en lokale overheid.

Hier kunt u het hele programma bekijken: WAUW!denberg folder 2019 DEF

 

 

 

Deel dit artikel

Andere berichten

Werkgevers aan de slag

DE ROL VAN WERKGEVERS IN ONS VOEDSELPATROON?  VAN KROKET NAAR ROCK HET! De werkgevers van Nederland zijn goed voor hun werknemers. Ze zorgen dat we niet te veel werken door nette werktijden en voldoende vakantiedagen; Lees verder

Interview Lucas Simons

Lucas Simons heeft zich aan Smaackmakers verbonden als partner en Senior Business Advisor. Met de hulp van Lucas zet Smaackmakers kracht bij om tot een duurzamere voedselomgeving en duurzamer voedselsyteem te komen. Sinds 1 september Lees verder

ook duurzaam cateren?

De 10 dingen die je moet weten als je duurzaam wilt cateren. Onze cateringhulplijn staat roodgloeiend… en dat is niet zo gek. Waarom? Steeds meer werkgevers realiseren zich dat wat zij bieden via de catering Lees verder