Smaackmakers

WAUW!dagen – Spreker

Smaackmakers houdt tijdens de duurzaamheidsweek van gemeente Woudenberg een interactieve lezing en zorgt bij alle activiteiten in deze duurzaamheidsweek voor een duurzame catering, waaronder een proeverij, een duurzame maaltijd en kookworkshop voor kinderen.

Dit jaar is het thema ‘Biodiversiteit en Voedsel’ en hun onderlinge relatie. Tijdens de lezing koppelt Smaackmakers dit aan voedselomgeving en neemt het publiek mee in hoe onze eigen keuzes het verschil kunnen maken. Het doel van WAUW!denberg is bewustwording creëren over de urgentie van deze thema’s bij inwoners, maar ook bij bedrijven, agrariërs en lokale overheid.

Hier kunt u het hele programma bekijken: WAUW!denberg folder 2019 DEF

 

 

 

Deel dit artikel

Andere berichten

Een corona-proof (bedrijfs)restaurant! 11 tips

Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder

10 things that scream for food environment change!

We are stuck. At least when it comes to our food system. I hear you ask: “Why? I can buy anything I want, at any moment I want it, on every corner that I pass Lees verder

De Trends qua ……catering(?!) voor 2020. Juist nu!

En zo zitten we opeens massaal thuis… Wat een vreemde situatie waar we met zijn allen in terecht gekomen zijn de afgelopen weken. Horecagelegenheden en bedrijfsrestaurants zijn gesloten. En een verandering lijkt er op de Lees verder