Dit jaar is het thema ‘Biodiversiteit en Voedsel’ en hun onderlinge relatie. Tijdens de lezing koppelt Smaackmakers dit aan voedselomgeving en neemt het publiek mee in hoe onze eigen keuzes het verschil kunnen maken. Het doel van WAUW!denberg is bewustwording creëren over de urgentie van deze thema’s bij inwoners, maar ook bij bedrijven, agrariërs en lokale overheid.
Hier kunt u het hele programma bekijken: WAUW!denberg folder 2019 DEF
Met de klimaatdoelen van 2030 in het vooruitzicht wordt het thema voedsel steeds belangrijker voor lokale besturen. Denk aan de landelijke gezondheidscrisis door overgewicht, en in het specifiek obesitas en de relatie tot corona. Dit Lees verder
Meer en meer gemeenten en provincies streven ernaar: een omgeving die gezond is voor haar inwoners. Schone lucht, goed water én… een voedselomgeving waarin het mogelijk én makkelijk is om gezond en duurzaam te eten. Lees verder
Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder