Smaackmakers

‘Voedselomgeving: van beleidstafel naar keukentafel’

Deze bijeenkomst is het eerste podium om input te leveren voor de Voedselagenda van de Provincie Utrecht. De Voedselagenda heeft als uitgangspunt ‘gezond en duurzaam voedsel is de makkelijke keuze in Utrecht’ en sluit daarmee direct aan op de ambities van de Gemeente Utrecht. In opdracht van Food-Print Utrecht Region, aan ons de eer om als spreker onze visie te delen op wat nodig is om tot een gezonde en duurzame voedselomgeving te komen.

1 oktober 2020 – online event. Aanmelden kan nog: via deze link.

Deel dit artikel

Andere berichten

Rapport Duurzame & Gezonde Voedselomgeving

Met de klimaatdoelen van 2030 in het vooruitzicht wordt het thema voedsel steeds belangrijker voor lokale besturen. Denk aan de landelijke gezondheidscrisis door overgewicht, en in het specifiek obesitas en de relatie tot corona. Dit Lees verder

Voedselomgeving van de toekomst: Duurzaam & Gezond

Meer en meer gemeenten en provincies streven ernaar: een omgeving die gezond is voor haar inwoners. Schone lucht, goed water én… een voedselomgeving waarin het mogelijk én makkelijk is om gezond en duurzaam te eten. Lees verder

Een corona-proof (bedrijfs)restaurant! 11 tips

Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder