Smaackmakers

Visietraject voor WUR

Wageningen Universiteit en Research (WUR) zit middenin een traject om tot een visie op Food & Beverage en haar catering in brede zin te komen. Ze heeft Smaackmakers gevraagd om op een concept visie te reflecteren en te adviseren over hoe deze eventueel nog verder aangescherpt zou kunnen worden, zodat het een perfecte basis is om de neuzen intern en extern dezelfde kant op te krijgen. De visie dient als basis voor niet alleen het bijsturen van de huidige catering, maar ook voor de uitvraag naar een nieuwe cateraar in 2022 of 2023.

Deel dit artikel

Andere berichten

Overheid ziet winst in duurzame en gezonde catering

Duurzamere facilitaire dienstverlening zorgt voor positieve impact. Maar op welk vlak is nu de meeste winst te behalen, in termen van klimaatimpact én gezondheid? Juist: catering. Tijdens de Circulaire Beurs van de Rijksoverheid op 10 Lees verder

Compass Grop toont lef in haar ambities

Afgelopen jaar heeft Smaackmakers Compass Group mogen adviseren in het formuleren van een visie, missie, doelen en maatregelen om te komen tot plantaardiger cateringaanbod. Ons ideaal. Want het begint bij het neerzetten van een hele Lees verder

Vegan is “Hip” en niet meer Geitenwollen Sokken

Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten?   Met Lees verder