Smaackmakers

Visietraject voor WUR

Wageningen Universiteit en Research (WUR) zit middenin een traject om tot een visie op Food & Beverage en haar catering in brede zin te komen. Ze heeft Smaackmakers gevraagd om op een concept visie te reflecteren en te adviseren over hoe deze eventueel nog verder aangescherpt zou kunnen worden, zodat het een perfecte basis is om de neuzen intern en extern dezelfde kant op te krijgen. De visie dient als basis voor niet alleen het bijsturen van de huidige catering, maar ook voor de uitvraag naar een nieuwe cateraar in 2022 of 2023.

Deel dit artikel

Andere berichten

Vegan is “Hip” en niet meer Geitenwollen Sokken

Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten?   Met Lees verder

Groene en Gezonde keuze Almere 2

een kijkje in de keuken bij Jeffrey van Domino’s. Sinds oktober 2021 loopt de campagne Groene & Gezonde Keuze Almere, waarin de gemeente Almere samen met Greendish, Smaackmakers en horecaondernemers werkt aan het verduurzamen en Lees verder

groene en gezonde keuze Almere

kijkje in de keuken bij Maarten van La Maison Als onderdeel van de Groene & Gezonde Keuze campagne worden de chefs van het intensieve traject, zij die hebben gekozen om hun volledige menukaart onder de Lees verder