Smaackmakers

Visietraject voor WUR

Wageningen Universiteit en Research (WUR) zit middenin een traject om tot een visie op Food & Beverage en haar catering in brede zin te komen. Ze heeft Smaackmakers gevraagd om op een concept visie te reflecteren en te adviseren over hoe deze eventueel nog verder aangescherpt zou kunnen worden, zodat het een perfecte basis is om de neuzen intern en extern dezelfde kant op te krijgen. De visie dient als basis voor niet alleen het bijsturen van de huidige catering, maar ook voor de uitvraag naar een nieuwe cateraar in 2022 of 2023.

Deel dit artikel

Andere berichten

Rapport Duurzame & Gezonde Voedselomgeving

Met de klimaatdoelen van 2030 in het vooruitzicht wordt het thema voedsel steeds belangrijker voor lokale besturen. Denk aan de landelijke gezondheidscrisis door overgewicht, en in het specifiek obesitas en de relatie tot corona. Dit Lees verder

Voedselomgeving van de toekomst: Duurzaam & Gezond

Meer en meer gemeenten en provincies streven ernaar: een omgeving die gezond is voor haar inwoners. Schone lucht, goed water én… een voedselomgeving waarin het mogelijk én makkelijk is om gezond en duurzaam te eten. Lees verder

Een corona-proof (bedrijfs)restaurant! 11 tips

Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder