Smaackmakers

Quote Upfield

Onze samenwerking met Upfield loopt al sinds 2018.

“Bij Upfield werken we op verschillende manieren met Smaackmakers samen. Natascha krijgt het allereerst voor elkaar om de noodzaak van de transitie van dierlijk naar plantaardig op een toegankelijke manier te vertellen. Iedereen is een en al oor. Daarnaast weet zij door haar ervaring en inzicht, de juiste partijen aan elkaar te verbinden. Bovenal is Natascha een erg plezierig persoon, waardoor het erg fijn is om samen te werken.” aldus Frederique Hanselaar, brand manager Upfield.

Deel dit artikel

Andere berichten

Rapport Duurzame & Gezonde Voedselomgeving

Met de klimaatdoelen van 2030 in het vooruitzicht wordt het thema voedsel steeds belangrijker voor lokale besturen. Denk aan de landelijke gezondheidscrisis door overgewicht, en in het specifiek obesitas en de relatie tot corona. Dit Lees verder

Voedselomgeving van de toekomst: Duurzaam & Gezond

Meer en meer gemeenten en provincies streven ernaar: een omgeving die gezond is voor haar inwoners. Schone lucht, goed water én… een voedselomgeving waarin het mogelijk én makkelijk is om gezond en duurzaam te eten. Lees verder

Een corona-proof (bedrijfs)restaurant! 11 tips

Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder