Smaackmakers

“Sustainable food environment campaign”

Samen met ‘The Planet Calls’ brengen we het belang van een duurzame voedselomgeving en voedselsystemen onder de aandacht bij een breed publiek op Europees niveau. Op basis van de inhoud die wij aanleverden is een campagne met 4 onderdelen gevormd.

  1.  Tijdens onze gast-episode “How can we improve our food system” in de podcast “Rebuilding a More Sustainable World” gaan we het gesprek aan over het belang van verandering naar een duurzame en gezonde voedselomgeving.
  2.  Welke belangrijke voedsellocaties in je leefomgeving om verandering schreeuwen, wordt inzichtelijk gemaakt met het rapport ”10 things that scream for food environment change in your city or town”.
  3. Oproep aan eenieder om zelf een changemaker te worden via een petitie-tool om de noodzaak voor ‘jouw voedselomgeving verduurzamen’ bij de lokale autoriteiten onder de aandacht te brengen.
  4. Een video met de oproep ‘to rethink the way we eat and produce our food’.
Deel dit artikel

Andere berichten

Een corona-proof (bedrijfs)restaurant! 11 tips

Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder

10 things that scream for food environment change!

We are stuck. At least when it comes to our food system. I hear you ask: “Why? I can buy anything I want, at any moment I want it, on every corner that I pass Lees verder

De Trends qua ……catering(?!) voor 2020. Juist nu!

En zo zitten we opeens massaal thuis… Wat een vreemde situatie waar we met zijn allen in terecht gekomen zijn de afgelopen weken. Horecagelegenheden en bedrijfsrestaurants zijn gesloten. En een verandering lijkt er op de Lees verder