Smaackmakers

Navigator Springtij Food

Voor dit jaarlijks terugkerende 3-daags duurzaamheidsevenement op Terschelling mochten we ook in 2018 voor de derde keer op rij samen met Jan Paul van Soest (de Gemeynt) en Lucas Simons (NewForesight) het Food programma van Springtij invulling geven.

Samen met Jan Paul van Soest ontwikkelden we ook vorig jaar het inhoudelijke programma op het thema Food tijdens het jaarlijkse Springtij forum op Terschelling, waar we tevens onze visie op duurzame catering presenteerden.

Deel dit artikel

Andere berichten

Rapport Duurzame & Gezonde Voedselomgeving

Met de klimaatdoelen van 2030 in het vooruitzicht wordt het thema voedsel steeds belangrijker voor lokale besturen. Denk aan de landelijke gezondheidscrisis door overgewicht, en in het specifiek obesitas en de relatie tot corona. Dit Lees verder

Voedselomgeving van de toekomst: Duurzaam & Gezond

Meer en meer gemeenten en provincies streven ernaar: een omgeving die gezond is voor haar inwoners. Schone lucht, goed water én… een voedselomgeving waarin het mogelijk én makkelijk is om gezond en duurzaam te eten. Lees verder

Een corona-proof (bedrijfs)restaurant! 11 tips

Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder