Smaackmakers

Navigator Springtij Food

Voor dit jaarlijks terugkerende 3-daags duurzaamheidsevenement op Terschelling mochten we ook in 2018 voor de derde keer op rij samen met Jan Paul van Soest (de Gemeynt) en Lucas Simons (NewForesight) het Food programma van Springtij invulling geven.

Samen met Jan Paul van Soest ontwikkelden we ook vorig jaar het inhoudelijke programma op het thema Food tijdens het jaarlijkse Springtij forum op Terschelling, waar we tevens onze visie op duurzame catering presenteerden.

Deel dit artikel

Andere berichten

Werkgevers aan de slag

DE ROL VAN WERKGEVERS IN ONS VOEDSELPATROON?  VAN KROKET NAAR ROCK HET! De werkgevers van Nederland zijn goed voor hun werknemers. Ze zorgen dat we niet te veel werken door nette werktijden en voldoende vakantiedagen; Lees verder

Interview Lucas Simons

Lucas Simons heeft zich aan Smaackmakers verbonden als partner en Senior Business Advisor. Met de hulp van Lucas zet Smaackmakers kracht bij om tot een duurzamere voedselomgeving en duurzamer voedselsyteem te komen. Sinds 1 september Lees verder

ook duurzaam cateren?

De 10 dingen die je moet weten als je duurzaam wilt cateren. Onze cateringhulplijn staat roodgloeiend… en dat is niet zo gek. Waarom? Steeds meer werkgevers realiseren zich dat wat zij bieden via de catering Lees verder