Smaackmakers

Springtij 2019

Aan Smaackmakers is gevraagd om tijdens dit driedaags evenement het proces te begeleiden en een voorstel te doen voor de nodige stappen naar een duurzamer voedselaanbod op het eiland, én bij Springtij. Daarnaast is Smaackmakers gevraagd om input te leveren voor de communicatie rond de duurzamere en gezondere catering gedurende de drie dagen en voor de crew voorafgaand aan het Forum.Hiervoor zijn eerder dit jaar al een aantal stappen gezet en zullen we het komende jaar gezamenlijk verder werken aan verdere verduurzaming. Voor dit jaar beginnen we met de duurzamere en gezondere menu’s en verkennen we wat passende communicatie kan zijn om ook naar deelnemers (en crew) over te brengen welke afwegingen zijn gemaakt en waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Het doel van de communicatie is: Mensen bewust laten eten en kennis laten nemen van de afwegingen die aan de maaltijden ten grondslag liggen. Dat moet vervolgens weer voer zijn voor een gesprek aan tafel. En het liefst ook voor actie thuis!

Dit 10-jarig jubileum van Springtij heeft als thema ‘Morgen is al lang begonnen’. Het is de meest prominente en invloedrijke ontmoetingsplaats voor iedereen die zich inzet voor een duurzame toekomst van Nederland. Springtij verenigt mensen die echt een verschil kunnen maken in de duurzame transitie. Zoals visionairen, ontwerpers, financiers, ondernemers, beleidsmakers, wetenschappers en studenten. Zij brengen mensen en kennis samen in een inspirerende omgeving van natuur en cultuur. Op deze manier worden er nieuwe samenwerkingsverbanden en oplossingen gecreëerd om een duurzame toekomst te realiseren.

 

Deel dit artikel

Andere berichten

ook duurzaam cateren?

De 10 dingen die je moet weten als je duurzaam wilt cateren. Onze cateringhulplijn staat roodgloeiend… en dat is niet zo gek. Waarom? Steeds meer werkgevers realiseren zich dat wat zij bieden via de catering Lees verder

10 Future Proof Food Principes©

10 Future Proof Food Principes©: Insight in wat duurzame en gezonde catering is ‘Waar moet ik op letten als ik duurzamere catering wil?’ en ‘Hoe komt het dat duurzamer niet duurder hoeft te zijn?’ De Lees verder

Connectie is Key

Opleiding ‘spreken met impact’ bij great Communicators: Trainer Joni Bais: “Over je publiek heen kijken zodat je niet wordt gevangen door ogen en spontaan alles vergeet wat je wilde zeggen. Nog één keer snel je Lees verder