De stichting Samen Tegen Voedselverspilling, waarbinnen organisaties, overheid en kennisinstellingen zich gezamenlijk inzetten om verspilling tegen te gaan, start een traject om ‘voedselverspilling’ te voorkomen binnen de cateringmarkt, door te onderzoeken hoe dit kan vanaf de uitvraag (aanbesteding). Wij zijn gevraagd om onze jarenlange expertise en ervaring hierin te delen.
Met de klimaatdoelen van 2030 in het vooruitzicht wordt het thema voedsel steeds belangrijker voor lokale besturen. Denk aan de landelijke gezondheidscrisis door overgewicht, en in het specifiek obesitas en de relatie tot corona. Dit Lees verder
Meer en meer gemeenten en provincies streven ernaar: een omgeving die gezond is voor haar inwoners. Schone lucht, goed water én… een voedselomgeving waarin het mogelijk én makkelijk is om gezond en duurzaam te eten. Lees verder
Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder