Smaackmakers

Samen tegen voedselverspilling vanuit de uitvraag

De stichting Samen Tegen Voedselverspilling, waarbinnen organisaties, overheid en kennisinstellingen zich gezamenlijk inzetten om verspilling tegen te gaan, start een traject om ‘voedselverspilling’ te voorkomen binnen de cateringmarkt, door te onderzoeken hoe dit kan vanaf de uitvraag (aanbesteding). Wij zijn gevraagd om onze jarenlange expertise en ervaring hierin te delen.

Deel dit artikel

Andere berichten

Een corona-proof (bedrijfs)restaurant! 11 tips

Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder

10 things that scream for food environment change!

We are stuck. At least when it comes to our food system. I hear you ask: “Why? I can buy anything I want, at any moment I want it, on every corner that I pass Lees verder

De Trends qua ……catering(?!) voor 2020. Juist nu!

En zo zitten we opeens massaal thuis… Wat een vreemde situatie waar we met zijn allen in terecht gekomen zijn de afgelopen weken. Horecagelegenheden en bedrijfsrestaurants zijn gesloten. En een verandering lijkt er op de Lees verder