In aansluiting op eerdere activiteiten voor RVO heeft Smaackmakers een pilot verzorgd met RVO en Vitam. Dit in aanloop naar de landelijke uitrol voor duurzame en gezonde catering, met focus op meer plantaardig en minder dierlijk. Een traject met uitwerking en uitvoering van de pilot: plan van aanpak, trainingen, communicatieplan en begeleiding bij metingen.
Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten? Met Lees verder
een kijkje in de keuken bij Jeffrey van Domino’s. Sinds oktober 2021 loopt de campagne Groene & Gezonde Keuze Almere, waarin de gemeente Almere samen met Greendish, Smaackmakers en horecaondernemers werkt aan het verduurzamen en Lees verder
kijkje in de keuken bij Maarten van La Maison Als onderdeel van de Groene & Gezonde Keuze campagne worden de chefs van het intensieve traject, zij die hebben gekozen om hun volledige menukaart onder de Lees verder