In aansluiting op eerdere activiteiten voor RVO heeft Smaackmakers een pilot verzorgd met RVO en Vitam. Dit in aanloop naar de landelijke uitrol voor duurzame en gezonde catering, met focus op meer plantaardig en minder dierlijk. Een traject met uitwerking en uitvoering van de pilot: plan van aanpak, trainingen, communicatieplan en begeleiding bij metingen.
Duurzamere facilitaire dienstverlening zorgt voor positieve impact. Maar op welk vlak is nu de meeste winst te behalen, in termen van klimaatimpact én gezondheid? Juist: catering. Tijdens de Circulaire Beurs van de Rijksoverheid op 10 Lees verder
Afgelopen jaar heeft Smaackmakers Compass Group mogen adviseren in het formuleren van een visie, missie, doelen en maatregelen om te komen tot plantaardiger cateringaanbod. Ons ideaal. Want het begint bij het neerzetten van een hele Lees verder
Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten? Met Lees verder