Onlangs verzorgde Smaackmakers een online inspiratielunch voor Centramed.
Quote van Centramed: ‘In het kader van een Vitaliteitsmaand voor onze medewerkers hebben we Smaackmakers ingeschakeld voor een “inspiratielunch”. Na een heel interessante uitleg met veel “food for thought” gingen we onze eigen keukens in om online gezamenlijk een heerlijke en gezonde lunch voor te bereiden: wat hebben we een leuke middag gehad: veel interactie, plezier, onderling contact en dat uitstekend gefaciliteerd door Natascha en Lieke, die dit op een hele ontspannen manier deden. Een echte aanrader om samen met je team te doen!’
Duurzamere facilitaire dienstverlening zorgt voor positieve impact. Maar op welk vlak is nu de meeste winst te behalen, in termen van klimaatimpact én gezondheid? Juist: catering. Tijdens de Circulaire Beurs van de Rijksoverheid op 10 Lees verder
Afgelopen jaar heeft Smaackmakers Compass Group mogen adviseren in het formuleren van een visie, missie, doelen en maatregelen om te komen tot plantaardiger cateringaanbod. Ons ideaal. Want het begint bij het neerzetten van een hele Lees verder
Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten? Met Lees verder