Meedenken en advies rond een oproep aan de cateraar om in gesprek te gaan over het verduurzamen van het aanbod in het bedrijfsrestaurant en op de banquetingmap van het Ministerie. Onderdeel van een langdurige samenwerking ‘duurzamere catering bij I&W’ met team Duurzame Bedrijfsvoering I&W.
In 2016 voerden we al een duurzaamheidsvergelijking uit van het kantine-aanbod bij het toenmalige Ministerie van Infrastructuur en Milieu en presenteerden de resultaten voor afgevaardigden van diverse ministeries en overheidsinstellingen, bij Instock Den Haag.
Duurzamere facilitaire dienstverlening zorgt voor positieve impact. Maar op welk vlak is nu de meeste winst te behalen, in termen van klimaatimpact én gezondheid? Juist: catering. Tijdens de Circulaire Beurs van de Rijksoverheid op 10 Lees verder
Afgelopen jaar heeft Smaackmakers Compass Group mogen adviseren in het formuleren van een visie, missie, doelen en maatregelen om te komen tot plantaardiger cateringaanbod. Ons ideaal. Want het begint bij het neerzetten van een hele Lees verder
Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten? Met Lees verder