Smaackmakers

Petitie duurzame en gezonde werklunch

Meedenken en advies rond een oproep aan de cateraar om in gesprek te gaan over het verduurzamen van het aanbod in het bedrijfsrestaurant en op de banquetingmap van het Ministerie. Onderdeel van een langdurige samenwerking ‘duurzamere catering bij I&W’ met team Duurzame Bedrijfsvoering I&W.

In 2016 voerden we al een duurzaamheidsvergelijking uit van het kantine-aanbod bij het toenmalige Ministerie van Infrastructuur en Milieu en presenteerden de resultaten voor afgevaardigden van diverse ministeries en overheidsinstellingen, bij Instock Den Haag.

Deel dit artikel

Andere berichten

Advies en implementatie

Pilot Radicaal duurzame en circulaire catering. Samen met ABN Amro zijn we gekomen tot een geheel ander cateringconcept dat zo circulair mogelijk en zo duurzaam mogelijk is en zich continu ontwikkelt. Het is het eerste Lees verder

Waarom we meer lef nodig hebben in ons landbouwbeleid

Tijdens het symposium ter ere van het 10 jarig jubileum, op 2 oktober, van de Werkgroep Voetafdruk Nederland, de Nederlandse afgevaardigde van het World Footprint Network, presenteerde Hans Meek zijn nieuwe boek Ecologica. Mij werd Lees verder

RVO Dag van de duurzaamheid

  RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland) maakt slagen met haar catering: gezond, duurzaam en zero-waste   Duurzaam en gezond eten. Qua aandacht kan je er bijna niet meer omheen. Niet alleen in de media, maar ook Lees verder