Smaackmakers

Petitie duurzame en gezonde werklunch

Meedenken en advies rond een oproep aan de cateraar om in gesprek te gaan over het verduurzamen van het aanbod in het bedrijfsrestaurant en op de banquetingmap van het Ministerie. Onderdeel van een langdurige samenwerking ‘duurzamere catering bij I&W’ met team Duurzame Bedrijfsvoering I&W.

In 2016 voerden we al een duurzaamheidsvergelijking uit van het kantine-aanbod bij het toenmalige Ministerie van Infrastructuur en Milieu en presenteerden de resultaten voor afgevaardigden van diverse ministeries en overheidsinstellingen, bij Instock Den Haag.

Deel dit artikel

Andere berichten

Werkgevers aan de slag

DE ROL VAN WERKGEVERS IN ONS VOEDSELPATROON?  VAN KROKET NAAR ROCK HET! De werkgevers van Nederland zijn goed voor hun werknemers. Ze zorgen dat we niet te veel werken door nette werktijden en voldoende vakantiedagen; Lees verder

Interview Lucas Simons

Lucas Simons heeft zich aan Smaackmakers verbonden als partner en Senior Business Advisor. Met de hulp van Lucas zet Smaackmakers kracht bij om tot een duurzamere voedselomgeving en duurzamer voedselsyteem te komen. Sinds 1 september Lees verder

ook duurzaam cateren?

De 10 dingen die je moet weten als je duurzaam wilt cateren. Onze cateringhulplijn staat roodgloeiend… en dat is niet zo gek. Waarom? Steeds meer werkgevers realiseren zich dat wat zij bieden via de catering Lees verder