One World en Pakhuis de Zwijger organiseren dit live debat.
Wij gaan als Smaackmakers in gesprek met o.a. Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot, EU parlementariër en rapporteur van de EU Farm to Fork Strategy Anja Hazekamp, en met Manager CSR bij Lidl Chantal Goenee, over de noodzaak van verschuiving naar meer plantaardig voedsel en hoe we daar (zo snel mogelijk) komen.
Onze ongeremde vleeslust groeit en de planeet gaat aan ons dierlijke dieet ten onder. De oplossing: overstappen op een plantaardig eetpatroon. Maar wie moet dat doen? Kijk voor het hele live debat op https://dezwijger.nl/programma/broodnodig-vegan
Duurzamere facilitaire dienstverlening zorgt voor positieve impact. Maar op welk vlak is nu de meeste winst te behalen, in termen van klimaatimpact én gezondheid? Juist: catering. Tijdens de Circulaire Beurs van de Rijksoverheid op 10 Lees verder
Afgelopen jaar heeft Smaackmakers Compass Group mogen adviseren in het formuleren van een visie, missie, doelen en maatregelen om te komen tot plantaardiger cateringaanbod. Ons ideaal. Want het begint bij het neerzetten van een hele Lees verder
Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten? Met Lees verder