Smaackmakers

Lezing NEMO

Smaackmakers houdt in NEMO Science Museum een Interactieve workshop over ‘De invloed van je voedselomgeving’ tijdens de tentoonstelling ‘Voedsel van morgen’ . Waarom de voedselomgeving een belangrijke driver for change kan zijn? Hoe we restaurants, cateraars en supermarkten zo ver krijgen dat zij met hun assortiment en marketing de consument stimuleren om duurzamer en gezonder te eten? En wat jouw buurt of jij zelf misschien zelfs kan doen? Daar gaat deze interactieve workshop over!

 

Deel dit artikel

Andere berichten

ook duurzaam cateren?

De 10 dingen die je moet weten als je duurzaam wilt cateren. Onze cateringhulplijn staat roodgloeiend… en dat is niet zo gek. Waarom? Steeds meer werkgevers realiseren zich dat wat zij bieden via de catering Lees verder

10 Future Proof Food Principes©

10 Future Proof Food Principes©: Insight in wat duurzame en gezonde catering is ‘Waar moet ik op letten als ik duurzamere catering wil?’ en ‘Hoe komt het dat duurzamer niet duurder hoeft te zijn?’ De Lees verder

Connectie is Key

Opleiding ‘spreken met impact’ bij great Communicators: Trainer Joni Bais: “Over je publiek heen kijken zodat je niet wordt gevangen door ogen en spontaan alles vergeet wat je wilde zeggen. Nog één keer snel je Lees verder