Smaackmakers houdt in NEMO Science Museum een Interactieve workshop over ‘De invloed van je voedselomgeving’ tijdens de tentoonstelling ‘Voedsel van morgen’ . Waarom de voedselomgeving een belangrijke driver for change kan zijn? Hoe we restaurants, cateraars en supermarkten zo ver krijgen dat zij met hun assortiment en marketing de consument stimuleren om duurzamer en gezonder te eten? En wat jouw buurt of jij zelf misschien zelfs kan doen? Daar gaat deze interactieve workshop over!
Met de klimaatdoelen van 2030 in het vooruitzicht wordt het thema voedsel steeds belangrijker voor lokale besturen. Denk aan de landelijke gezondheidscrisis door overgewicht, en in het specifiek obesitas en de relatie tot corona. Dit Lees verder
Meer en meer gemeenten en provincies streven ernaar: een omgeving die gezond is voor haar inwoners. Schone lucht, goed water én… een voedselomgeving waarin het mogelijk én makkelijk is om gezond en duurzaam te eten. Lees verder
Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder