Smaackmakers

voedselomgeving van de toekomst

De gemeente Almere en Provincie Flevoland werken samen met Smaackmakers en Greendish aan een lange termijn aanpak voor een duurzame en gezonde voedselomgeving. Samen met horecaondernemers en cateringlocaties binnen een straal van 1 km van het station Almere Centrum zetten we stappen om gezond en duurzaam aanbod als de nieuwe norm voor Almere centrum waar te maken. Met dit icoonproject’ Verduurzaming voedselomgeving Almere Centrum’ werken we in fasen toe naar een voedselomgeving die de burger, de werknemer, de bezoeker, de gast, de consument, de reiziger, inspireert en faciliteert in het maken van duurzame en gezonde voedselkeuzes. Niet via informeren, maar via verleiden!

Deel dit artikel

Andere berichten

Rapport Duurzame & Gezonde Voedselomgeving

Met de klimaatdoelen van 2030 in het vooruitzicht wordt het thema voedsel steeds belangrijker voor lokale besturen. Denk aan de landelijke gezondheidscrisis door overgewicht, en in het specifiek obesitas en de relatie tot corona. Dit Lees verder

Voedselomgeving van de toekomst: Duurzaam & Gezond

Meer en meer gemeenten en provincies streven ernaar: een omgeving die gezond is voor haar inwoners. Schone lucht, goed water én… een voedselomgeving waarin het mogelijk én makkelijk is om gezond en duurzaam te eten. Lees verder

Een corona-proof (bedrijfs)restaurant! 11 tips

Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder