Smaackmakers

voedselomgeving van de toekomst

De gemeente Almere en Provincie Flevoland werken samen met Smaackmakers en Greendish aan een lange termijn aanpak voor een duurzame en gezonde voedselomgeving. Samen met horecaondernemers en cateringlocaties binnen een straal van 1 km van het station Almere Centrum zetten we stappen om gezond en duurzaam aanbod als de nieuwe norm voor Almere centrum waar te maken. Met dit icoonproject’ Verduurzaming voedselomgeving Almere Centrum’ werken we in fasen toe naar een voedselomgeving die de burger, de werknemer, de bezoeker, de gast, de consument, de reiziger, inspireert en faciliteert in het maken van duurzame en gezonde voedselkeuzes. Niet via informeren, maar via verleiden!

Deel dit artikel

Andere berichten

Vegan is “Hip” en niet meer Geitenwollen Sokken

Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten?   Met Lees verder

Groene en Gezonde keuze Almere 2

een kijkje in de keuken bij Jeffrey van Domino’s. Sinds oktober 2021 loopt de campagne Groene & Gezonde Keuze Almere, waarin de gemeente Almere samen met Greendish, Smaackmakers en horecaondernemers werkt aan het verduurzamen en Lees verder

groene en gezonde keuze Almere

kijkje in de keuken bij Maarten van La Maison Als onderdeel van de Groene & Gezonde Keuze campagne worden de chefs van het intensieve traject, zij die hebben gekozen om hun volledige menukaart onder de Lees verder