Smaackmakers

voedselomgeving van de toekomst

De gemeente Almere en Provincie Flevoland werken samen met Smaackmakers en Greendish aan een lange termijn aanpak voor een duurzame en gezonde voedselomgeving. Samen met horecaondernemers en cateringlocaties binnen een straal van 1 km van het station Almere Centrum zetten we stappen om gezond en duurzaam aanbod als de nieuwe norm voor Almere centrum waar te maken. Met dit icoonproject’ Verduurzaming voedselomgeving Almere Centrum’ werken we in fasen toe naar een voedselomgeving die de burger, de werknemer, de bezoeker, de gast, de consument, de reiziger, inspireert en faciliteert in het maken van duurzame en gezonde voedselkeuzes. Niet via informeren, maar via verleiden!

Deel dit artikel

Andere berichten

Overheid ziet winst in duurzame en gezonde catering

Duurzamere facilitaire dienstverlening zorgt voor positieve impact. Maar op welk vlak is nu de meeste winst te behalen, in termen van klimaatimpact én gezondheid? Juist: catering. Tijdens de Circulaire Beurs van de Rijksoverheid op 10 Lees verder

Compass Grop toont lef in haar ambities

Afgelopen jaar heeft Smaackmakers Compass Group mogen adviseren in het formuleren van een visie, missie, doelen en maatregelen om te komen tot plantaardiger cateringaanbod. Ons ideaal. Want het begint bij het neerzetten van een hele Lees verder

Vegan is “Hip” en niet meer Geitenwollen Sokken

Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten?   Met Lees verder