Smaackmakers

Gezonde catering in de zorg

Het project ‘Eten + Welzijn’, waar Smaackmakers bij betrokken is, wil de basis leggen voor een transitie van het voedselbeleid en – aanbod in zorginstellingen. Doel van het project is gezondere eetpatronen stimuleren door het aanbod in het (personeels)restaurant en automaten voor medewerkers én voor bezoekers te verbeteren (gezonder én duurzamer) en om draagvlak en betrokkenheid te vergroten. Het project start met een pilot bij 3 zorginstellingen, om dit vervolgens verder uit te rollen bij meer zorginstellingen.

Bij de opstart van het project heeft Smackmakers strategisch advies gegeven over de scope, opzet, doelgroep bepaling en proces-stappen die genomen moeten worden gedurende het 2 jaar lange project.

Wij kijken uit naar de implementatie, waar we een grote rol op ons zullen nemen vanaf oktober 2020!

Deel dit artikel

Andere berichten

Een corona-proof (bedrijfs)restaurant! 11 tips

Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder

10 things that scream for food environment change!

We are stuck. At least when it comes to our food system. I hear you ask: “Why? I can buy anything I want, at any moment I want it, on every corner that I pass Lees verder

De Trends qua ……catering(?!) voor 2020. Juist nu!

En zo zitten we opeens massaal thuis… Wat een vreemde situatie waar we met zijn allen in terecht gekomen zijn de afgelopen weken. Horecagelegenheden en bedrijfsrestaurants zijn gesloten. En een verandering lijkt er op de Lees verder