Het project ‘Eten + Welzijn’, waar Smaackmakers bij betrokken is, wil de basis leggen voor een transitie van het voedselbeleid en – aanbod in zorginstellingen. Doel van het project is gezondere eetpatronen stimuleren door het aanbod in het (personeels)restaurant en automaten voor medewerkers én voor bezoekers te verbeteren (gezonder én duurzamer) en om draagvlak en betrokkenheid te vergroten. Het project start met een pilot bij 3 zorginstellingen, om dit vervolgens verder uit te rollen bij meer zorginstellingen.
Bij de opstart van het project heeft Smackmakers strategisch advies gegeven over de scope, opzet, doelgroep bepaling en proces-stappen die genomen moeten worden gedurende het 2 jaar lange project.
Wij kijken uit naar de implementatie, waar we een grote rol op ons zullen nemen vanaf oktober 2020!
Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten? Met Lees verder
een kijkje in de keuken bij Jeffrey van Domino’s. Sinds oktober 2021 loopt de campagne Groene & Gezonde Keuze Almere, waarin de gemeente Almere samen met Greendish, Smaackmakers en horecaondernemers werkt aan het verduurzamen en Lees verder
kijkje in de keuken bij Maarten van La Maison Als onderdeel van de Groene & Gezonde Keuze campagne worden de chefs van het intensieve traject, zij die hebben gekozen om hun volledige menukaart onder de Lees verder