Het project ‘Eten + Welzijn’, waar Smaackmakers bij betrokken is, wil de basis leggen voor een transitie van het voedselbeleid en – aanbod in zorginstellingen. Doel van het project is gezondere eetpatronen stimuleren door het aanbod in het (personeels)restaurant en automaten voor medewerkers én voor bezoekers te verbeteren (gezonder én duurzamer) en om draagvlak en betrokkenheid te vergroten. Het project start met een pilot bij 3 zorginstellingen, om dit vervolgens verder uit te rollen bij meer zorginstellingen.
Bij de opstart van het project heeft Smackmakers strategisch advies gegeven over de scope, opzet, doelgroep bepaling en proces-stappen die genomen moeten worden gedurende het 2 jaar lange project.
Wij kijken uit naar de implementatie, waar we een grote rol op ons zullen nemen vanaf oktober 2020!
Duurzamere facilitaire dienstverlening zorgt voor positieve impact. Maar op welk vlak is nu de meeste winst te behalen, in termen van klimaatimpact én gezondheid? Juist: catering. Tijdens de Circulaire Beurs van de Rijksoverheid op 10 Lees verder
Afgelopen jaar heeft Smaackmakers Compass Group mogen adviseren in het formuleren van een visie, missie, doelen en maatregelen om te komen tot plantaardiger cateringaanbod. Ons ideaal. Want het begint bij het neerzetten van een hele Lees verder
Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten? Met Lees verder