Voor Paresto (de defensiecateraar) hebben we i.o.v. Foodstep en samen met hen 12 workshops invulling gegeven over het belang van en stappen naar duurzamer en gezonder aanbod. Wij richten ons hierbinnen vooral op de inhoudelijke component van verduurzaming aanbod en Foodstep op de werking van de monitor.
Lucas Simons heeft zich aan Smaackmakers verbonden als partner en Senior Business Advisor. Met de hulp van Lucas zet Smaackmakers kracht bij om tot een duurzamere voedselomgeving en duurzamer voedselsyteem te komen. Sinds 1 september Lees verder
De 10 dingen die je moet weten als je duurzaam wilt cateren. Onze cateringhulplijn staat roodgloeiend… en dat is niet zo gek. Waarom? Steeds meer werkgevers realiseren zich dat wat zij bieden via de catering Lees verder
10 Future Proof Food Principes©: Insight in wat duurzame en gezonde catering is ‘Waar moet ik op letten als ik duurzamere catering wil?’ en ‘Hoe komt het dat duurzamer niet duurder hoeft te zijn?’ De Lees verder