Smaackmakers

Event PvdA-NOP

Event ‘Van meer naar Beter’

De PvdA-NOP organiseert op zondag middag 13 oktober een “inspiratie Event”. Centraal staat onze toekomst . Smaackmakers is uitgenodigd om als gastsprekr hier een inspirerend verhaal  te houden dat vooral ook jongeren aanspreekt. Lees hieronder het hele programma.

Met het event  “Van Meer Naar Beter” zetten zij de duurzame ontwikkel doelen (“global goals”) van de VN deze middag centraal. Over o.a. klimaat, onderwijs, voedsel. Met bijzondere (jonge) sprekers uit en van buiten Noordoostpolder. Dit met muziek verzorgd door poldertalenten.
Het gaat over de wereld van morgen. Over de bijdrage van inwoners en gemeenten om een goed leven voor iedereen op aarde te realiseren.
• 14.00 : Inloop.
• 14.15: Welkom door Lianne Mulder, burgerraadslid/voorzitter PvdA-NOP
• 14.30: Rien van der Velde (fractievoorzitter PvdA-NOP) over wat zijn VN- ontwikkeldoelen en wat betekenen deze voor ons!
• 14.45: Lucelle Deneer (leerkracht en landelijk bekend) over het onderwijs van morgen!
• 15.00 Wouter van Dusschoten (kapsalon “Vive La Fete” Emmeloord): hoe is het om als jongere te wonen en te werken in Noordoostpolder.
• 15.15: Pauze
• 15.30: Twee leerlingen van het Zuyderzee lyceum: Maud Noordhuis en Vera Ton, over hoe kijken jongeren naar duurzaamheid en klimaatverandering.
• 15.45: Natascha Kooiman. Is ‘duurzaamheidsrebel’ en mede oprichter van de Social Enterprise “Smaackmakers”.
• 16.30: Rapper Valentijn en DJ Paco.
• 17.00: Slotverklaring voor de gemeente van morgen: “Van Meer naar Beter”

Deel dit artikel

Andere berichten

Overheid ziet winst in duurzame en gezonde catering

Duurzamere facilitaire dienstverlening zorgt voor positieve impact. Maar op welk vlak is nu de meeste winst te behalen, in termen van klimaatimpact én gezondheid? Juist: catering. Tijdens de Circulaire Beurs van de Rijksoverheid op 10 Lees verder

Compass Grop toont lef in haar ambities

Afgelopen jaar heeft Smaackmakers Compass Group mogen adviseren in het formuleren van een visie, missie, doelen en maatregelen om te komen tot plantaardiger cateringaanbod. Ons ideaal. Want het begint bij het neerzetten van een hele Lees verder

Vegan is “Hip” en niet meer Geitenwollen Sokken

Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten?   Met Lees verder