We zijn best trots op ons portfolio, met de vele opdrachtgevers voor wie we sinds 2013 werken.
Of liever waar we mee samenwerken. Voor extra positieve impact. Want elk van deze opdrachten draagt bij aan de impact die we willen maken met onze missie: “Smaackmakers draait de default om: duurzaam en gezond aanbod de standaard, in plaats van de uitzondering!”.
Benieuwd naar al onze opdrachtgevers van de afgelopen jaren? Klik hier
Duurzamere facilitaire dienstverlening zorgt voor positieve impact. Maar op welk vlak is nu de meeste winst te behalen, in termen van klimaatimpact én gezondheid? Juist: catering. Tijdens de Circulaire Beurs van de Rijksoverheid op 10 Lees verder
Afgelopen jaar heeft Smaackmakers Compass Group mogen adviseren in het formuleren van een visie, missie, doelen en maatregelen om te komen tot plantaardiger cateringaanbod. Ons ideaal. Want het begint bij het neerzetten van een hele Lees verder
Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten? Met Lees verder