Spreker tijdens ‘Duurzame en gezonde voedselomgeving in Rotterdam’
Rotterdamse Nieuwe en Blue City organiseren op 17 september de vijfde editie van ‘De Hamvraag’.
Smaackmakers is spreker en beantwoordt de vraag: Hoe erg worden wij eigenlijk beïnvloed door onze voedselomgeving en wat kan de gemeente daaraan doen? Meer info via: https://www.debuik.nl/rotterdam/agenda
Duurzamere facilitaire dienstverlening zorgt voor positieve impact. Maar op welk vlak is nu de meeste winst te behalen, in termen van klimaatimpact én gezondheid? Juist: catering. Tijdens de Circulaire Beurs van de Rijksoverheid op 10 Lees verder
Afgelopen jaar heeft Smaackmakers Compass Group mogen adviseren in het formuleren van een visie, missie, doelen en maatregelen om te komen tot plantaardiger cateringaanbod. Ons ideaal. Want het begint bij het neerzetten van een hele Lees verder
Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten? Met Lees verder