Smaackmakers

Advies inrichting van project ‘Samen verdiend!’

Gezond en duurzaam eten in lage SES wijken

‘Voedselsurplus’ zet zich in tegen voedselverspilling en maakt deze verspilling waardevol door locaties met overschotten te verbinden met (hen die zich inzetten voor) kwetsbare doelgroepen.

Samen werken we aan het vervolgtraject van de ‘Samen Verdient!’ Pilot (2019). Wij gaven advies in de inrichting van dit project en hoe gezondheid en duurzaamheid hierin zo goed mogelijk mee te nemen. Als het project financiering vindt, zullen we een rol spelen in de uitvoering.

Deel dit artikel

Andere berichten

Overheid ziet winst in duurzame en gezonde catering

Duurzamere facilitaire dienstverlening zorgt voor positieve impact. Maar op welk vlak is nu de meeste winst te behalen, in termen van klimaatimpact én gezondheid? Juist: catering. Tijdens de Circulaire Beurs van de Rijksoverheid op 10 Lees verder

Compass Grop toont lef in haar ambities

Afgelopen jaar heeft Smaackmakers Compass Group mogen adviseren in het formuleren van een visie, missie, doelen en maatregelen om te komen tot plantaardiger cateringaanbod. Ons ideaal. Want het begint bij het neerzetten van een hele Lees verder

Vegan is “Hip” en niet meer Geitenwollen Sokken

Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten?   Met Lees verder