Smaackmakers

Advies inrichting van project ‘Samen verdiend!’

Gezond en duurzaam eten in lage SES wijken

‘Voedselsurplus’ zet zich in tegen voedselverspilling en maakt deze verspilling waardevol door locaties met overschotten te verbinden met (hen die zich inzetten voor) kwetsbare doelgroepen.

Samen werken we aan het vervolgtraject van de ‘Samen Verdient!’ Pilot (2019). Wij gaven advies in de inrichting van dit project en hoe gezondheid en duurzaamheid hierin zo goed mogelijk mee te nemen. Als het project financiering vindt, zullen we een rol spelen in de uitvoering.

Deel dit artikel

Andere berichten

Vegan is “Hip” en niet meer Geitenwollen Sokken

Trends in catering 2022: “Plantaardig wordt het nieuwe normaal” Interview met Natascha Kooiman in Nieuwsbrief FACTO van 5 januari 2022: Welke trends op het gebied van (bedrijfs)catering kunnen we voor het komende jaar verwachten?   Met Lees verder

Groene en Gezonde keuze Almere 2

een kijkje in de keuken bij Jeffrey van Domino’s. Sinds oktober 2021 loopt de campagne Groene & Gezonde Keuze Almere, waarin de gemeente Almere samen met Greendish, Smaackmakers en horecaondernemers werkt aan het verduurzamen en Lees verder

groene en gezonde keuze Almere

kijkje in de keuken bij Maarten van La Maison Als onderdeel van de Groene & Gezonde Keuze campagne worden de chefs van het intensieve traject, zij die hebben gekozen om hun volledige menukaart onder de Lees verder