Smaackmakers

Pilot Radicaal duurzame en circulaire catering

Samen met ABN-AMRO zijn we gekomen tot een langdurig project voor een geheel ander cateringconcept dat zo circulair en duurzaam mogelijk is en zich continu ontwikkelt. Het is het eerste bedrijfsrestaurant dat zo ver gaat in het volgen van de 10 Future Proof Food Principes© van Smaackmakers. Wat we hebben gedaan? Advies vanaf het schrijven van de uitvraag voor een nieuwe cateraar; beoordelingscriteria opstellen; advies en begeleiding in beoordeling van de inschrijvers (cateraars); selectieproces advies en begeleiden; groei-impact model ontwikkelen; i.s.m. de cateraar komen tot definitief concept van aanbod tot presentatie.

Deel dit artikel

Andere berichten

Interview Lucas Simons

Lucas Simons heeft zich aan Smaackmakers verbonden als partner en Senior Business Advisor. Met de hulp van Lucas zet Smaackmakers kracht bij om tot een duurzamere voedselomgeving en duurzamer voedselsyteem te komen. Sinds 1 september Lees verder

ook duurzaam cateren?

De 10 dingen die je moet weten als je duurzaam wilt cateren. Onze cateringhulplijn staat roodgloeiend… en dat is niet zo gek. Waarom? Steeds meer werkgevers realiseren zich dat wat zij bieden via de catering Lees verder

10 Future Proof Food Principes©

10 Future Proof Food Principes©: Insight in wat duurzame en gezonde catering is ‘Waar moet ik op letten als ik duurzamere catering wil?’ en ‘Hoe komt het dat duurzamer niet duurder hoeft te zijn?’ De Lees verder