Smaackmakers

Pilot Radicaal duurzame en circulaire catering

Samen met ABN-AMRO zijn we gekomen tot een langdurig project voor een geheel ander cateringconcept dat zo circulair en duurzaam mogelijk is en zich continu ontwikkelt. Het is het eerste bedrijfsrestaurant dat zo ver gaat in het volgen van de 10 Future Proof Food Principes© van Smaackmakers. Wat we hebben gedaan? Advies vanaf het schrijven van de uitvraag voor een nieuwe cateraar; beoordelingscriteria opstellen; advies en begeleiding in beoordeling van de inschrijvers (cateraars); selectieproces advies en begeleiden; groei-impact model ontwikkelen; i.s.m. de cateraar komen tot definitief concept van aanbod tot presentatie.

Deel dit artikel

Andere berichten

Een corona-proof (bedrijfs)restaurant! 11 tips

Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder

10 things that scream for food environment change!

We are stuck. At least when it comes to our food system. I hear you ask: “Why? I can buy anything I want, at any moment I want it, on every corner that I pass Lees verder

De Trends qua ……catering(?!) voor 2020. Juist nu!

En zo zitten we opeens massaal thuis… Wat een vreemde situatie waar we met zijn allen in terecht gekomen zijn de afgelopen weken. Horecagelegenheden en bedrijfsrestaurants zijn gesloten. En een verandering lijkt er op de Lees verder