Smaackmakers

Aanbesteding “Duurzame, gezonde en circulaire catering”

Voor deze aanbesteding voor alle RWS locaties zijn we vanaf het ontwikkelen van de uitvraag tot aan de implementatie onderdeel van het aanbestedingsteam geweest als externe en adviserende partij. Advies rond het ontwikkelen van de uitvraag, de selectiecriteria en de beoordelingscriteria; onderdeel van het beoordelingsteam. Vervolg in 2019: implementatie.

Deel dit artikel

Andere berichten

Advies en implementatie

Pilot Radicaal duurzame en circulaire catering. Samen met ABN Amro zijn we gekomen tot een geheel ander cateringconcept dat zo circulair mogelijk en zo duurzaam mogelijk is en zich continu ontwikkelt. Het is het eerste Lees verder

Waarom we meer lef nodig hebben in ons landbouwbeleid

Tijdens het symposium ter ere van het 10 jarig jubileum, op 2 oktober, van de Werkgroep Voetafdruk Nederland, de Nederlandse afgevaardigde van het World Footprint Network, presenteerde Hans Meek zijn nieuwe boek Ecologica. Mij werd Lees verder

RVO Dag van de duurzaamheid

  RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland) maakt slagen met haar catering: gezond, duurzaam en zero-waste   Duurzaam en gezond eten. Qua aandacht kan je er bijna niet meer omheen. Niet alleen in de media, maar ook Lees verder