Smaackmakers

Aanbesteding “Duurzame, gezonde en circulaire catering”

Voor deze aanbesteding in 2018, voor alle RWS locaties zijn we vanaf het ontwikkelen van de uitvraag tot aan de implementatie onderdeel van het aanbestedingsteam geweest als externe en adviserende partij. Advies rond het ontwikkelen van de uitvraag, de selectiecriteria en de beoordelingscriteria; onderdeel van het beoordelingsteam. De implementatie vond plaats in 2019.

Deel dit artikel

Andere berichten

Rapport Duurzame & Gezonde Voedselomgeving

Met de klimaatdoelen van 2030 in het vooruitzicht wordt het thema voedsel steeds belangrijker voor lokale besturen. Denk aan de landelijke gezondheidscrisis door overgewicht, en in het specifiek obesitas en de relatie tot corona. Dit Lees verder

Voedselomgeving van de toekomst: Duurzaam & Gezond

Meer en meer gemeenten en provincies streven ernaar: een omgeving die gezond is voor haar inwoners. Schone lucht, goed water én… een voedselomgeving waarin het mogelijk én makkelijk is om gezond en duurzaam te eten. Lees verder

Een corona-proof (bedrijfs)restaurant! 11 tips

Een blog, speciaal voor diegene die hun hoofd breken over hoe we omgaan met de werklunch, als we straks weer naar kantoor gaan. Hoe zorgen we ervoor dat ons bedrijfsrestaurants of onze kantine straks Coronaproof is? Lees verder