Smaackmakers

Actie!

Duurzame en gezonde catering bij jouw organisatie!

Broodje kroket. Broodje kaas. Glaasje melk. Dat kan best lekker zijn. Maar weten we inmiddels niet dat de lunch nóg lekkerder smaakt als én je eigen gezondheid én de wereld er gezonder door wordt?! 95% van de Nederlanders eet niet genoeg groenten en fruit. En met z’n allen eten we in Nederland ongeveer 2 keer zoveel vlees als maximaal aanbevolen voor onze gezondheid. Of, nog zoiets: we vliegen veel van wat we eten in. Terwijl we van dichterbij ook heerlijke maaltijden kunnen maken.
Onze voedselafdruk maakt 34% van onze voetafdruk uit! En met kleine veranderingen in wat we eten, kunnen we een groot verschil maken! Daarom helpen wij cateraars en catering naar gezonder en duurzaam en dan wel heel erg lekker! Steeds meer organisaties realiseren zich dat zij een rol hebben te spelen in de gezondheid van hun medewerkers én van de wereld, als het op eten aankomt. Maar stappen zetten richting duurzamere en gezondere catering lijkt soms moeilijk. Dat valt best mee! Als je maar weet wat duurzame catering dan is en hoe je het kan aanpakken. Met de juiste expertise, helpen wij kleine en grote organisaties met grote en kleine stappen naar een gewaardeerd, duurzaam en gezonder aanbod!
Wil jij dat ook ervaren op jouw werk? Stuur je manager of de Facility Manager deze brief.