Smaackmakers

Smaackelijke Online workshops

Met onze online workshops helpen we jou als ondernemer en/of jouw team stappen te nemen rond duurzaamheid en gezondheid. De workshops bieden voor iedereen de mogelijkheid om kennis over duurzaamheid en gezondheid, in aanbod, proces en werkwijze te vergroten; betrokkenheid van je team of kennis bij je team te bevorderen; en meer te weten te komen over hoe communicatie ondersteunend kan zijn in de stappen die je zet naar meer duurzaam en gezond. Hieronder vind je meer informatie over de ‘quick scan’ naar een duurzamer en gezonder aanbod en de workshops ‘duurzaam en gezond: waarom?’ en ‘communicatie’.

Quick scan van de menukaart

Wat?

De menu- en aanbodscan helpt om inzicht te krijgen in waar de grootste winst te behalen valt richting een duurzamer en gezonder aanbod én hoe je dat kan doen. Voor restaurants, food outlets, cateraars, event organisaties of alle soorten organisaties die catering aanbieden aan hun werknemers. We bieden de handzame tool ‘10 Future Proof Food Principes©’, lichten deze toe en definiëren (a.d.h.v. de tool) quick wins die direct kunnen worden doorgevoerd én veranderingen met grote impact die misschien net meer tijd en aandacht nodig hebben om door te voeren. Oftewel: Nuttig gebruik van de tijd die er nu is om straks futureproof aanbod te bieden.

kosten

Kostenindicatie: om ondernemers en bedrijven in deze tijd tegemoet te komen, bieden we de scan aan voor nu €99,- in plaats van de normale prijs van  €295,- , excl. BTW

Duurzaam & gezond aanbod: waarom en inspiratie

Wat?

Deze online workshop is een combinatie van achtergrond, kennis, tips en tools én inspiratie. In 1 uur doe je kennis op over waarom duurzame en gezonde catering belangrijk is; wat duurzaam voedsel eigenlijk is; wat de voordelen zijn voor jouw organisatie en jezelf;  en hoe je stappen richting duurzamer en gezonder aanbod in praktijk kan brengen, inclusief de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Én we inspireren met innovatieve en creatieve voorbeelden van concepten en aanbod. Het resultaat?

  • Een hogere betrokkenheid bij het onderwerp
  • Inzichten in wat duurzaam inhoudt en welke stappen het meeste impact hebben
  • Kennis, tips en tools om direct aan de slag te kunnen. Zowel voor jezelf als in je werk.
  • Inspiratie voor een creatieve eigen invulling van deze zo veel besproken onderwerpen.
Voor wie?

(Teams en personeel van) cateraars, horecaondernemers en leveranciers.

Hoe?

Online workshop van ongeveer 1 uur, ingevuld door Smaackmakers, met  uiteraard de mogelijkheid tot interactie en vragen stellen. Op verzoek kunnen we de workshop uitbreiden.

Praktische informatie & kosten

Kostenindicatie: €75,- per persoon, max €525,- (elke persoon > 7 = gratis), excl. BTW. Inloggen via de zoomlink (gratis) die wij toesturen.

Communicatie: verzilver de winst van duurzaam & gezond aanbod – do’s & don’ts

Wat?

Alles is communicatie! Je menukaart. De inrichting. Maar ook het personeel. In deze workshop geven we; handvaten en tips voor optimale externe communicatie; inzicht in hoe ‘alles communicatie is’; en het personeel begrip dat zij een belangrijk onderdeel is van de uitstraling naar de gasten en andere stakeholders. We geven speciale aandacht aan het betrekken van het team bij het streven van jouw organisatie rond duurzaamheid en gezondheid. Het resultaat? Een team dat zich verbonden voelt met het streven rond duurzaamheid en gezondheid, eigen initiatief neemt en actief bijdraagt aan keuzes rond communicatie om gasten te enthousiasmeren.

Voor wie?

(Teams en personeel van) cateraars, horecaondernemers en leveranciers.

Hoe?

Online workshop van ongeveer 1 uur, ingevuld door Smaackmakers, met uiteraard ook de mogelijkheid tot interactie en vragen stellen. Op verzoek kunnen we de workshop op maat inrichten, bijvoorbeeld het komen tot een visie op duurzame catering / gezonde medewerkers voor de organisatie.

Praktische informatie & kosten

Kostenindicatie: €75,- per persoon, max €525,- (elke persoon > 7 = gratis), excl. BTW. Inloggen via de zoomlink (gratis) die wij toesturen.

Waarom zou je deze workshops volgen?
  • De meest laagdrempelige manier om tot inzichten en actie te komen richting duurzaamheid.
  • Het kost niet veel tijd en we garanderen tips waar je direct veranderingen mee kan doorvoeren.
  • Meer dan ooit ziet men – dus ook (potentiële) klanten – het belang van duurzaam en gezond eten
  • Nú hebben veel mensen extra tijd en aandacht en staan ze open voor nieuwe informatie
  • Je hoeft niet zelf op zoek naar informatie en kennis over wat nu eigenlijk duurzaam is en wat het meeste impact maakt en waarom. Wij nemen je mee in het landschap van duurzaam voedsel
  • Advies van een expert met een integrale blik op duurzaam voedsel + ervaring met horeca & catering
Contact

Interesse in de online workshops? Of op zoek naar een (online) workshop op maat? Neem contact op met Natascha Kooiman: 06-54366200 of natascha@smaackmakers.nl