• Wat we doen
    • Smaackmakers Incorporated
    • Smaackmakers online diensten!
    • Begeleiden aanbesteding
    • Workshops & Trainingen
    • Lezingen & Educatie
    • Trendtour
    • Consumenten onderzoek
  • Over ons
    • Visie & missie
    • Wie zijn we
    • Wat doen we
    • Future Proof Food Principes©
    • Changemakers Program
    • Samenwerkingen
  • Portfolio
    • Positieve reacties duurzame catering Bergen
    • Terugblik 2020
    • Opdrachtgevers
    • Referenties
    • In de media
    • Lobby
  • Blog
  • Contact
Smaackmakers
  • Wat we doen
    • Smaackmakers Incorporated
    • Smaackmakers online diensten!
    • Begeleiden aanbesteding
    • Workshops & Trainingen
    • Lezingen & Educatie
    • Trendtour
    • Consumenten onderzoek
  • Over ons
    • Visie & missie
    • Wie zijn we
    • Wat doen we
    • Future Proof Food Principes©
    • Changemakers Program
    • Samenwerkingen
  • Portfolio
    • Positieve reacties duurzame catering Bergen
    • Terugblik 2020
    • Opdrachtgevers
    • Referenties
    • In de media
    • Lobby
  • Blog
  • Contact
Menu

Neem contact met ons op!

Natascha Kooiman
natascha@smaackmakers.nl
Tel. 06 543 66 200
Suzy Bollen
Backoffice manager
info@smaackmakers.nl

 

 

Menu
  • Wat we doen
    • Smaackmakers Incorporated
    • Smaackmakers online diensten!
    • Begeleiden aanbesteding
    • Workshops & Trainingen
    • Lezingen & Educatie
    • Trendtour
    • Consumenten onderzoek
  • Over ons
    • Visie & missie
    • Wie zijn we
    • Wat doen we
    • Future Proof Food Principes©
    • Changemakers Program
    • Samenwerkingen
  • Portfolio
    • Positieve reacties duurzame catering Bergen
    • Terugblik 2020
    • Opdrachtgevers
    • Referenties
    • In de media
    • Lobby
  • Blog
  • Contact
Contact

Natascha Kooiman
natascha@smaackmakers.nl
06 543 662 00

Suzy Bollen
Backoffice manager
info@smaackmakers.nl

Smaackmakers
van Rijningenpark 16
3931XP Woudenberg

Nieuwsbrief

Meld je aan voor smaackelijk nieuws

©Smaackmakers 2013-2020

 

We werken met verschillende partners aan deze voedseltransitie, waaronder: